Kapital magazin i Centar za učenje stranih jezika „Kapital IN“  u okviru nastavka projekta „Education without borders“ organizuju kurs poslovnog engleskog jezika. Upisni rok je otvoren do 15. novembra.

Kurs „Let’s talk business“ je prvenstveno namenjen studentima, ali se mogu prijaviti i svi koji žele da unaprede svoje znanje engleskog jezika i saznaju koji je najbolji način komunikacije u poslovnom okruženju. Kako da razgovarate na poslovnim sastancima, putovanjima, seminarima? Kako da govorite o svojoj karijeri i predstavite se potencijalnim poslodavcima? Šta bi trebalo da navedete u prijavi kada aplicirate za neki posao i kako da koncipirate motivaciono pismo ili CV? O svemu tome polaznici kursa moći će da steknu nova znanja, koja će kasnije sasvim sigurno znati da primene u praksi. Razgovaraće se o razlikama između regularnog i poslovnog engleskog jezika, kao i o tome koji se termini koriste u različitim oblastima poslovanja.

UPISNI ROK: 31. oktobar – 15. novembar  

Kurs poslovnog engleskog jezika traje tri meseca, a časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta, radnim danima u popodnevnim i večernjim satima. Nastava se održava u strogom centru Niša, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa; TPC Kalča – II sprat; lamela A , lokal 27Početak kursa je planiran za 20. novembar. Pre početka nastave, svi polaznici će biti obavešteni o terminu upisa i tom prilikom će moći da se detaljnije informišu o svim informacijama u vezi sa načinom održavanja nastave i ostalim pojedinostima.

CENA: Mesečna rata je 3.000 dinara. Plaćanje se obavlja u tri jednake mesečne rate.

Profesor na kursu „Let’s talk business“ je master anglista, sa internacionalnim iskustvom u predavanju engleskog jezika.

NAPOMENA: Poželjno je da nivo znanja polaznika bude na solidnom nivou, kako bi na pravi način mogli da prate časove, aktivno učestvuju u radu i savladaju sve predviđene nastavne jedinice. 

Prijavljivanje se obavlja isključivo popunjavanjem PRIJAVNOG FORMULARA – LINK. Broj mesta je ograničen. Nakon prijavljivanja bićete obavešteni o terminu upisa.

Kapital In – Centar za učenje stranih jezika i ostalo obrazovanje je edukativni centar osnovan od strane Kapital magazina, u okviru projekta „Education without borders“ . Osnovna delatnost ove specijalizovane obrazovne institucije je organizovanje kurseva stranih jezika i ostalih oblika obrazovanja, sa fokusom na društvene nauke.

Za sve detaljnije informacije u vezi sa kursom, budite slobodni da kontaktirate sa nama slanjem pitanja na e-mail adresu: kapital_in@yahoo.com ili pozivom na broj telefona 064/ 496-14-39 

0