Preuzeto sa: portalmladi.com 


 

Ovog leta uradite nešto sasvim drugačije! Ako tražite dobro druženje i lep provod tokom leta, prijavite se za učešće na letnjem kampu „Rezala 2014″

I ove godine, u okviru projekta „OUTDOOR In – Razvoj turizma u opštini Zubin Potok“, InTER organizuje Drugi internacionalni letnji volonterski kamp za mlade: „Rezala 2014″.
Letnji kamp će se organizovati na obalama jezera Gazivode u selu Rezala, opština Zubin Potok, u periodu od 25. jula do 1. avgusta 2014. godine.

Letnji kamp ima za cilj promociju i poboljšanje turističke ponude opštine Zubin Potok. Program kampa sadrži edukativni, ekološki i zabavni aspekt. Tokom trajanja kampa, mladi će imati priliku da se kroz druženje i zabavu edukuju na temu ekologije, te da konkretnim akcijama čišćenjem obale jezera Gazivode oplemene zajednicu. Pored toga, učesnici kampa će imati prilike da učestvuju u sportskim i rekreativnim aktivnostima (biciklizam, splavarenje, planinarenje, paintball…).

Pozivaju se mladi ljudi od 18 do 30 godina iz svih zemalja bivše Jugoslavije da se prijave za učešće na kampu. Smeštaj u bungalovima i hrana su obezbeđeni od strane organizatora, a putni troškovi biće nadoknađeni svim učesnicima van teritorije opštine Zubin Potok u visini autobuske karte.

Prijava za kamp traje do 20. jula 2014. godine popunjavanjem aplikacije koja se može naći na adresi:  http://www.portalmladi.com/letnji-internacionalni-kamp-rezala-2014

0