Škola poslovnih veština organizuje otvoreno predavanje Vladimira Marića, menadžera treninga prodaje za Balkan u firmi Procter&Gamble.  On će govoriti na temu „Market yourself – pozicioniraj se na tržištu rada“. Predavanje će se održati 11. decembra , u Domu omladine Beograda (sala Klub) sa početkom u 18h.

Vladimir Marić je diplomirao medijske metode sa studijem televizije na Univerzitetu Bedfordshire u Velikoj Britaniji. Po povratku u BiH, tri godine je proveo baveći se radom u Nansen dijalog centru u Mostaru, na projektima demokratizacije društva. Od 2005. godine radi u sektoru prodaje Procter&Gamble, vodeće svetske kompanije u oblasti proizvodnje robe široke potrošnje.

Projekat Škola poslovnih veština je osmišljen od strane nevladine organizacije Mreža za poslovni razvoj kako bi se studenti sa različitih fakulteta podstakli na aktivizam i sprovođenje promena u društvu. Cilj projekta je ukazivanje na značaj neformalnog obrazovanja, pružanja šire slike i sticanja novih veština, uz čiju pomoć mladi ljudi postaju kompetentniji na tržištu rada.

Ulaz je slobodan.

Zvanični fb event možete pronaći ovde.

0