Kantautor Marko Louis održaće sa svojim bendom koncert u Nišu, u okviru regionalne promocije albuma „SHINE ON ME“. Nastup u klubu „Sunset“ zakazan je za četvrtak 24. mart od 22h.

Fuzija soul-a, r’n’b-a, pop-a ,orijentalne i balkanske muzike spakovana u jednom – ovako bi zvučao opis onoga što mladi perspektvni kantautor Marko Stojanović Louis izvodi. U nizu mnogobrojnih regionalnih uspešnih nastupa od izlaska svog prvog solo albuma „ Shine on me“ na mapi se našao i Niš. Ceo album napisan je na engleskom jeziku – namenjen je kako za domaće tako i za internacionalno tržište.

Numera “Shine on me” otvara istoimeni album a svojim nazivom i haštagom koji je popularan na društvenim mrežama poručuje da se okrenemo pozitivnim stvarima i prepoznamo tu svetlu tačku u našem životu. Posebnu emotivnu notu nosi pesma “I saw you smile” posvećena njegovom ocu, legendarnom pevaču narodne muzike Ljubiši Stojanoviću Luisu. Epitet koketnog teksta i zavodljivih tonova nosi numera “Funk you” rađena u saradnji sa Manivi. Pesma “ Funky chicken” je druga numera sa njegovog albuma koja je dobila ekranizaciju a svojim veselim ritmovima i spektrom boja ništa manje kao i naslovna numera poziva ka pozitivnošću. Album zatvara  pesma “Spellbound” – poručuju organizatori.

Karte se po ceni od 300 dinara mogu kupiti u Vintage Shop-u (Davidova 9)

Anđela Laban

0