Jedan od najupečatljivijih glasova na ovim prostorima, Massimo Savić, započinje svoju jesenju turneju u Srbiji koncertom u Nišu, koji će biti održan u petak, 24.novembra u velikoj sali Doma vojske, a početak je u 20h.

Kako je najavljeno, nakon niškog koncerta Massimo će sa svojim bendom nastupati na unapred rasprodatim koncertima 25.novembra u Čačku, 26. i 27. novembra u Kragujevcu, a finiš predstojeće turneje biće obeležen u beogradskom Sava centru nastupima 22. i 23.decembra.

Massimo je nedavno pesmom „Tisuću ljudi“ i aktuelnim singlom „Neka ti plove brodovi“ najavio rad na novom studijskom albumu radnog naziva “Sad”, čiji se izlazak očekuje do kraja godine. Pored novih singlova i najvećih hitova iz svih faza njegove bogate karijere, na predstojećoj turneji se može očekivati i premijerno izvođenje još nekoliko novih numera.

„Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske. Nove pesme i koncerti, sa naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji“ navode organizatori

Ulaznice za koncert po ceni od 1500 dinara za parter i 1200 dinara za balkon, mogu se kupiti na biletarnici Doma vojske, u Energy music shop-u, kao i na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim: knjižara Indigo, Big Star, Travego, Fun Travel, Knjižara Delfi, Exclusive change i OMV pumpe.

Eventim – prodaja karata online 

 

0