U okviru mini turneje po Srbiji, poznati hrvatski pevač Massimo Savić održaće koncert i u Nišu. Nastup u Domu Vojske zakazan je za 23.mart od 20:30h.

Massimo je karijeru započeo 1983. godine kao frontmen grupe Dorian Gray, a nakon razlaza grupe nekoliko godina kasnije, posvetio se solo karijeri. Neke od njegovih najpoznatijih pesama su: „Stranac u noći“ , „Sjaj u tami“ , „Zar više nema nas“ , „Iz jednog pogleda“

„Svi koji dođu na moj koncert, znaju da uvijek dajem sve od sebe. Siguran sam da će uživati, da će se moja publika u Nišu, Kraljevu i Novom Sadu odlično provesti. Želim ljudima napuniti srce i um lijepim stvarima“, poručio je Massimo.

Cena karte za koncert u Nišu je 900 dinara za balkon i 1000 za parter. Ulaznice se mogu naći na sledećim prodajnim mestima: Biletarnica Doma Vojske – Sinđelićev Trg bb; Energy music shop – TPC Kalča prizemlje, Obrenovićeva bb; Vintage shop – Davidova 9;  Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39; Knjižara Delfi – Voždova 4; Lasta Niš – Bulevar 12.februara 35b; Big Star – Cara Dušana 65; Travego – Cara Dušana 37; Exclusive change – Obrenovićeva 42 – TPC Forum; Fun travel – Obrenovićeva bb – PC Gorča; OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb).

 

Filip Jovanović 


0