Beograd,  18. jun, 2013. godine – Raiffeisen banka je predstavila svoj Raiffeisen CLUB paket račun namenjen mladima između 18 i 26 godina u okviru koga je ponudila Debit MasterCard karticu. Nova usluga je odlična prilika za mlade koji žele da se finansijski osamostale da nauče o finansijskoj odgovornosti i upoznaju se sa bankarskim uslugama Raiffeisen banke i upotrebom MasterCard platnih kartica.

CLUB paket uključuje Debit MasterCard  karticu, posebno kreiranog dizajna i namenjenu studentskoj populaciji. Korisnici Debit MasterCard kartice je mogu upotrebljavati za sva plaćanja roba i usluga na POS terminalima u zemlji i inostranstvu, za sve popularnija plaćanja putem interneta, ali i za podizanje gotovine sa bankomata. Ovom karticom može se plaćati prema raspoloživom stanju na računu kartice. Pored toga, sve transakcije su bezbedne zahvaljujući sigurnosnoj mreži i inovativnim tehnologijama kompanije MasterCard.

Artur Turemka, izvršni direktor kompanije MasterCard za Balkan, je ovom prilikom izjavio: „U ime kompanije MasterCard, želeo bih da se zahvalim našem dugogodišnjem i pouzdanom partneru, Raiffeisen banci, na preuzimanju ovakve inicijative. Mladim ljudima je potrebna čvrsta osnova da na vreme steknu potrebno finansijsko obrazovanje, i verujem da će im Debit MasterCard kartica Raiffeisen banke biti odličan partner na tom putu.“

Novi paket Raiffeisen banke uključuje i usluge elektronskog i mobilnog bankarstva, koje su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, a omogućavaju korisnicima da uštede vreme jer će račune moći da plaćaju od kuće, bez čekanja u redovima. Pored toga, paket obuhvata i SMS obaveštenja o promenama na računu, kao i mogućnost dopune pripejd kredita na mobilnim telefonima putem SMS poruke.

„Raiffeisen banka u svom strateškom opredeljenju želi da posebnu pažnju posveti upravo mladima, koji se tek pripremaju i stiču obrazovanje za svoj budući profesionalni život. Zato mislimo da je veoma važno da u tom procesu imaju finansijsku podršku u vidu CLUB paketa. Izuzetno nam je drago da je naš partner u ovom projektu kompanija MasterCard, čija kartica čini paket kompletnim i atraktivnim za naše buduće korisnike“, istakao je Petar Jovanović, član Izvršnog odbora Raiffeisen banke a.d. Beograd.

Raiffeisen CLUB paket je moguće otvoriti u svim poslovnicama Raiffeisen banke u Srbiji, i njegovo održavanje je besplatno do trenutka kada korisnik ne zasnuje radni odnos ili navrši 26 godina.

0