Kapital Magazin otvara nagradni foto konkurs u trajanju od 05.februara do 05.marta.
Pravila:
1. Pošaljite fotografiju prirode, pejzaža, gradskog dešavanja i slično, pokažite svoje umeće i kreativnost. Slike se šalju na mail: Redakcija@kapitalmagazin.rs – Svako može poslati 1 fotografiju.
* U nagradnoj igri mogu učestvovati samo prijavljeni iz Niša i Južne Srbije.
2. Objavićemo vaše fotografije u albumu za nagradnu igru, stranice Kapital magazin.3. Pozovite prijatelje da lajkuju vašu fotografiju, lajkovi se smatraju glasovima. Slika sa najviše lajkova dobija CANON štampač.
NAGRADNA IGRA TRAJE OD 05.februara do 05.marta 2014.god.

Nagrada:

Štampač Canon idealan za svakog ko želi izradu kvalitetnih fotografije u kućnim uslovima. Štampa fotografije visoke rezolucije, pratkičan i lak za korišćenje, poseduje 2pl tehnologiju mikro kapljica za preciznu štampu. Pored izrade slika visokog kvaliteta ovaj uređaj može se koristiti i za štampanje. Mesečni obim štampe i do 3000 stranica. Kapacitet ulaza do 100 listova.

Napomena:

1. Svaki prijavljeni za koga organizacioni tim konkursa utvrdi da ima lajkove sa lažnih profila, biće automatski diskvalifikovan.
2. Ne računaju se lajkovi stranih državljana.
3. Za svakog prijavljenog za koga se utvrdi da dobija lajkove usled organizovanih razmena lajkova i sličnih malverzacija sledi diskvalifikacija.
4. Na konkurs se mogu prijaviti kandidati samo iz Niša i Južne Srbije, kao glasovi se računaju samo lajkovi fanova stranice magazina.

6. Konkurs će se realizovati ukoliko minimalan broj prijavljenih bude 12. Ukoliko se ne prijavi traženi broj, konkurs se obustavlja i smatra se nevažećim. Nakon 12 prijava biće objavljene fotografije.

 

SVE INFORMACIJE:
www.kapitalmagazin.rs
Redakcija@kapitalmagazin.rs

0