No Limit Hub organizuje “1 na 1” mentoring sesije za niške preduzetnike i startapove 5. decembra u Centru za inovativno preduzetništvo mladih na Elektronskom fakuletu. Gost No Limit Hub-a je Maria Nemenman, stručnjak iz nekoliko oblasti razvoja biznisa.

Maria Nemenman bavi se međuindustrijskim istraživanjem tržišta i analizom konkurencije startapova, agencija i nevladinih organizacija. Sa preko sedam godina iskustva iz navedenih oblasti i digitalnog marketinga, pomaže svojim klijentima da nađu dovoljno pouzdane podatke u vezi sa poslovnim okruženjem, konkurencijom, industrijskim trendovima i klijentima, koji se kasnije koriste u kreiranju razvojne strategije.

Maria će na osnovu informacija o kompaniji/proizvodu raditi na identifikovanju problema kao i na kreiranju strategije za rešavanje problema.

Priliku za razgovor sa Mariom imaće petoro ljudi sa otpočetim biznisom, novim proizvodom u okviru postojeće kompanije, ili samo sa idejom o otvaranju kompanije i kreiranje novog proizvoda. Mentoring sesije trajaće po 1h.

Odabir kandidata vršiće se na osnovu faze razvoja biznisa i poklapanjem potreba sa iskustvom mentora.

Učešće je besplatno, a zainteresovani se mogu prijaviti preko linka: http://bit.ly/NoLimitHubMentoring

Rok za prijavu je 3. decembar

No Limit Hub je organizacija koja se bavi promovisanjem IT i startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

0