No Limit Hub organizuje predavanje o pokretanju Online biznisa na temu „How to Grow an Online Business“  27. septembra od 18h Centru za inovativno preduzetništvo mladih na Elektronskom fakuletu. Gost No Limit Hub-a je Oliver Pugh, Online preduzetnik i ekspert za digitalni marketing.

Predavač će podeliti svoje iskustvo kao Online preduzetnik i sve izazove sa kojima se susretao pri otvaranju svoje uspešne e-prodavnice „Early Bird“.

Oliver Pugh je sa dvadeset godina postao preduzetnik i od tada, kako sam kaže, ne želi da menja svoje zanimanje. Posle uspešne prodaje svoje Event Management kompanije 2014. godine, osniva online servis za dostavljanje zdrave hrane i grickalica „Early Bird“.

Učešće je besplatno, a zainteresovani se mogu prijaviti preko linka: http://bit.ly/HowToGrowAnOnlineBusiness.

Gostovanje Olivera u Nišu omogućio je Švajcarski preduzetnički program, podržan od strane Vlade Švajcarske, koji obezbeđuje podršku organizacijama za razvoj preduzetništva.

No Limit Hub je organizacija koja se bavi promovisanjem IT i startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.


*Ovaj prilog objavljen je kao deo projekta „Aktivni mladi za bolji Pantelej“ koji realizuje Kapital magazin, a sufinansira Opština Pantelej, u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2018. godini. Kapital magazin ovim projektom želi da dodatno informiše mlade o aktivnostima u lokalnoj zajednici i podstakne ih da se društveno angažuju. 

0