Edukativno- kreativni centar za decu i mlade ,,TrioArt“ je 26. decembra u svečanoj sali OŠ ,, Sveti Sava“ predstavio svoj novogodišnji šou pod imenom ,,The Magic moment“. Publika je uživala u različitim plesovima od bečkog valcera do latino ritmova.

Novogodišnji šou ,,TrioArt“ centra sinoć je privukao veliki broj posetilaca. Program se sastojao iz dva dela : predškolaca i programa za odrasle. Na samom početku programa obratili su nam se osnivači TrioArta: Ksenija Lojpur, Žarko Apostolović i Danijela Tomić-Radović. Potom su glumci mališani poželeli svima srećnu Novu godinu.

Plesna grupa ,,Male mrazice“ zauzela je scenu i uz novogodišnje pesme “Zvončići” otpočela svoj nastup. Male mrazice zabavile su publiku kroz šest numera.

Odmah potom usledio je program za odrasle, gde smo videli na samom početku Bečki valcer , koji su zaigrali Ksenija i Žarko. A onda kroz ples “putovali smo svetom”. Zaigrali su i ostali plesači: Sambu, Ča- ča- ča, Rumbu, Tango, Salsu, Bačatu i Jive. Na kraju su svi plesači zaigrali Twist i poželeli još jednom srećnu Novu godinu.

10891596_10203214916513448_2249912915750556837_n

Jedan od osnivača ovog centra, Ksenija Lojpur, istakla je planove za sleceću godinu:

,,Naš centar postoji od septembra ove godine, imamo za cilj da promovišemo ples u ovom gradu, koji je izuzetno opao.“

Za sve one koji žele da zaplešu, nauče nove korake i uživaju u druženju mogu to da učine već janura 2015. godine u prostorijama kluba, a to je svečana sala OŠ ,,Sveti Sava“ ponedeljkom i sredom od 21 sat.

Dodatne informacije možete dobiti i preko facebook naloga grupe.  Više fotografija možete videti ovde. 

 

Marija Stošić

0