Kapital Magazin i u 2016.godini nastavlja sa edukativnim projektima u cilju obezbeđivanja kvalitetnog neformalnog obrazovanja za mlade, studente ali i sve ostale zainteresovane.

U okviru novog ciklusa projekta „Education without borders 2016“ otvara se novi UPISNI ROK za sve kurseve stranih jezika u našem centru za učenje jezika „Kapital IN“.

Kapital IN, posebna sekcija Kapital Magazina, osnovan je 2014. godine i odlikuje se savremenim i modernim nastavnim metodama i vrhunskim ambijentom. Za sve detaljne informacije o centru kliknite na link u nastavku.

Kapital IN – detaljne informacije

TRAJANJE UPISNOG ROKA:

28.decembar – 14.februar 2016.godine

Dostupni su POČETNI, kao i kursevi viših nivoa znanja, a svi su zasnovani na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave koje uključuju i kreativne radionice, skype praksu, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika.

Nastava se održava u strogom CENTRU GRADA, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa – TC Kalča II sprat, lamela A – 27.

Garantujemo Vam učenje u najprijatnijem ambijentu! :)

Prostorije našeg centra:

EXP_5480

 

 

 

 

 

 

 

jezici plava

 

 

 

 

 

 

 

TRAJANJE KURSA: 4 meseca (Intenzivna dinamika – 4 meseca = ceo NIVO)
(tempo rada – dva časa nedeljno po 90min.)

(U tom periodu se prelazi CEO NIVO po CEF skali, npr. početni A1nivo, nakon uspešno završenog kursa grupa prelazi na viši nivo odnosno novi kurs u istom trajanju.) Ukoliko grupi više odgovara sporija dinamika i tempo rada, postoji mogućnost prilagođavanja programa i sporijeg savladavanja gradiva.

CENA: 

Za kurs nemačkog, engleskog i španskog jezika:
2600rsd (mesečna rata)

Za kurs norveškog jezika:
3000rsd (mesečna rata)

Plaćanje se vrši na mesečnom nivou, u četiri mesečne rate, koliko i traje kurs. Moguće je organizovati i intenzivniji rad sa grupom kako bi se što pre savladao ceo nivo.

POSEBNA PONUDA – Super intenzivni kurs norveškog jezika!

U slučaju interesovanja polaznika, postoji mogućnost formiranja grupe za super intenzivni kurs, koji traje 4 meseca, obuhvata ceo A nivo i cena mesečne rate iznosi 6000rsd.

Za prijave do 20.januara obezbeđen popust od 20% na iznos mesečne rate! Popust važi za sve kurseve i odobrava se za sve 4 mesečne rate. Važi isključivo za prijave u prvoj polovini upisnog roka tj. do 20.januara.

PREDAVAČI: 
Diplomirani filolozi – master, Univerziteta u Beogradu i Nišu, sa višegodišnjim radnim iskustvom.
Predavači nemačkog jezika poseduju licencu Goethe instituta. Predavač norveškog jezika je diplomirani profesor sa iskustvom iz nastave u Norveškoj.

Za sve učesnike obezbeđeni su SERTIFIKATI kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

POČETAK KURSA:
Februar 2016.godine.
(U zavisnosti od vremena formiranja grupe za konkretni jezik; Početak je planiran za februar mesec, tačan termin utvrđuje se nakon popune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom.)

ROK ZA PRIJAVE: 28.12.2015 – 14.02.2016.god.

Dostupni su kursevi sledećih stranih jezika:
ENGLESKI / NEMAČKI / ŠPANSKI / NORVEŠKI

slika za event

 

 

 

 

 

 

 

____________________________________________

MOŽETE SE PRIJAVITI NA SLEDEĆE NAČINE:

1. Slanjem ličnih podataka na e-mail adresu – kapital_in@yahoo.com

Potrebno je proslediti: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail, jezik za koji se prijavljujete, nivo znanja jezika za koji se prijavljujete (početni ili neki od viših nivoa).

2. Pozivom kontakt telefonskog broja – 060/639-1-396.

Putem navedenog broja možete dobiti i sve detaljne informacije, ukoliko imate nekih nedoumica.

Za sve informacije možete nas kontaktirati i putem zvaničnog mejla Kapital magazina: redakcija@kapitalmagazin.rs

___________________________________________

 

 

 

0