No Limit Hub u saradnji sa organizatorima prvog meetupa namenjenog freelancer-ima – Upwork meetup, organizuje Freelance Meetup Vol 2 za sve one koje se bave poslovima samostalno i od kuće i za one koji su zainteresovani da započnu svoju karijeru u ovom smeru.

„Prošle godine je Upwork Meetup ugostio više od 100 učesnika u Deli prostoru, a ove godine, u saradnji sa organizatorima prethodnog meetup-a idemo korak dalje i pozivamo vas da podržite Freelance Meetup, koji će se održati 16. juna u 17h u Deliju“ navode organizatori 

Cilj nam je da se upoznamo, razmenimo kontakte i iskustva i unapredimo položaj freelance zajednice u Nišu i okolini. Većinski prijavljene učesnike iz Niša, ali i iz Vlasotinca, Leskovca, Pirota očekuju zanimljiva predavanja iskusnih freelancer-a i neformalni deo namenjen upoznavanju i razmeni iskustava, dodaju organizatori. Prisustvo događaju je besplatno uz obaveznu prijavu putem prijavne forme. 

Rok za prijavu: Do popunjavanja kapaciteta sale. Broj učesnika je ograničen. Prednost imaju ranije prijave.

Događaj su podržali Deli prostor i Quantox Techonologies. Deli prostor spaja kreativne ljude koji u njemu rade i dele svoje ideje, znanje i iskustva. Čine ga ljudi koji povezuju svoje veštine u zajedničke poslovne poduhvate. Kompanija Quantox se preko 10 godina uspešno bavi izradom web sajtova i aplikacija, mahom za evropsko i svetsko tržište.

Više o događaju možete pogledati na Facebook event-u, gde će biti objavljeni i predavači kao i sve novosti pre samog događaja, dok se za sve dodatne informacije obratite posredstvom mejla meetup@nolimithub.com. 

0