Omladinska zadruga, studentska zadruga ili studentsko omladinska zadruga je jedan isti termin organizovanog rada za mlade. Omladinska zadruga Niš – BOX Poslovi pravi je primer u Nišu kako studenti i mladi ljudi mogu da nađu posao. Radom preko omladinske zadruge možete da dođete do prvog radnog iskustva, upoznate nove ljude i obogatite svoj CV.

Šta je omladinska zadruga Niš – BOX Poslovi i kako funkcioniše?

Omladinska zadruga povezuje mlade ljude koji traže posao, sa poslodavcima kojima su potrebni radnici. Najčešće se radi o poslovima koji ne zahtevaju preteranu fizičku ili intelektualnu sposobnost, tako da su pogodni da zaradite dodatni novac.

Preko omladinske zadruge mogu da rade sva lica od 15 do 30 godina starosti, jer je tako propisano Zakonom o zadrugama. Ukoliko ste na školovanju (srednja škola, fakultet) ili ste nezaposleni, a imate manje do 30 godina, ovo je prava prilika za posao.

Poslovi za studente preko omladinske zadruge

Omladinska zadruga Niš – BOX Poslovi je najsavremenija omladinska zadruga, ne samo u Nišu, nego i u celoj Srbiji. Kompletnu pretragu aktivnih oglasa za posao možete vršiti ovde online, 24/7, bez potrebe ličnog dolaska u neku od njihovih kancelarija.

Poslovi koji se obavljaju preko omladinske zadruge su privremeni i povremeni. To znači da je njihovo trajanje zakonom predviđeno do 120 radnih dana, što je okvirno oko 6 meseci. Ovo se odnosi na rad kod istog poslodavca, na jednoj poziciji. Vi možete da promenite koliko god poslova i pozicija želite tokom studiranja, sve dok ne pređete gornju granicu od 30 godina.

Najčešće se muškarci odlučuju za fizičke poslove, koji traju par dana. Dnevnice se obično kreću od 1800 do 3500 dinara, u zavisnosti od težine posla. I kod muškaraca i kod devojaka popularan je rad u ugostiteljstvu, gde su dnevnice oko 1500 do 2000 dinara, ali najčešće imate i bakšiš. Devojke najviše vole da rade dnevne promocije u marketima, gde su dnevnice od 2000 do 3000 dinara.

Poslovi se stalno menjaju i zavise od trenutne ponude i potražnje na tržištu. Zapratite Studentsko omladinsku zadrugu BOX Poslovi na Instagramu ili Facebooku i budite obavešteni o svim aktuelnim poslovima.

0