Otvoren je poziv za trening “Komunikacija je prava senzacija!” koji realizuje Western Balkans Alumni Association (WBAA). Rok za prijave je do 14. decembra, a broj mesta je ograničen.

Kako navode organizatori, mnogo je razloga zašto komunikacija može biti neuspešna, a cilj projekta  “Komunikacija je prava senzacija!” je da upozna mlade sa mogućim barijerama u komunikaciji, kako da ih prepoznaju, prevaziđu i komuniciraju efektivno.

Ako si mlada osoba iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore ili Srbije ili član/ica WBAA alumni mreže, želiš da unaprediš veštine komunikacije, da naučiš kako da prepoznaš i upotrebiš određene stilove komunikacije onlajn i oflajn i da unaprediš osnove neverbalne komunikacije koristeći “govor u liftu”, prijavi se za ovaj onlajn trening“ navodi se u pozivu.

Ova obuka biće održana tokom dvoipočasovne onlajn sesije, a trening će držati profesionalna trenerica i konsultantkinja za PR sa iskustvom rada na EU obrazovnim projektima i onlajn edukacijama, Marija Stevuljević, M. A.

Proces prijave

Zainteresovani za učešće treba da popune ovaj kratak upitnik. Prijave će biti moguće dok se ne popune sva mesta, kojih će biti maksimalno 30 po treningu. Rok za prijavu je do 14. decembra u podne.

Selekcija učesnika/ca: 14-16. decembar 2020.

Datumi održavanja treninga: 18. decembar 2020, 17.00-19.30h ili 19. decembar 2020, 10.00-12.30h.

Trening će biti održan u dva termina, 18. i 19. decembra. Organizatori pozivaju prijavljene da odaberu vreme koje im najviše odgovara.

Za više informacija, pratite WBAA društvene mreže i veb-sajt.

0