Udruženje Mladi ambasadori raspisalo je konkurs za šestu generaciju polaznika ovog programa. Za mesta mladih ambasadora mogu se prijaviti svi zainteresovani učenici i studenti iz obrazovnih institucija u Nišu. Konkurs je otvoren do 10. septembra.

Kako navode organizatori, novoizabrani polaznici realizovaće ideje mladih, promovisati kulturu, preduzetnički duh, podržavati programe, sport i nenasilničko ponašanje na sportskim manifestacijama.

„Radićemo na usavršavanju njihovih veština, razvijanju liderskih sposobnosti i stvaranju zajednice po meri mladih“ – kažu iz organizacije.

Tokom jednogodišnjeg mandata, prolazeći kroz edukativne programe, mladi će dobiti priliku da realizuju svoje ideje i učestvuju u realizaciji različitih programa i projekata udruženja, navode predstavnici udruženja.

Prijava se vrši popunjavanjem formulara na linku.

Aca Cvetković 


*Ovaj tekst objavljen je kao deo projekta „Aktivni mladi za bolji Pantelej“ koji realizuje Kapital magazin, a sufinansira Opština Pantelej, u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2018. godini. Kapital magazin ovim projektom želi da dodatno informiše mlade o aktivnostima u lokalnoj zajednici i podstakne ih da se društveno angažuju. 

0