Jubilarna 10. Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (ISWiB) biće održana od 17. do 24. jula. Organizacija Svetski omladinski talas poziva sve zainteresovane studente iz Srbije i inostranstva da se prijave za učešće na ovom festivalu edukativnog i zabavnog karaktera. Rok za prijave je otvoren do 29. februara.

ISWiB logo

Tokom trajanja ove manifestacije studenti će moći da učestvuju u različitim programima kao što su debate, Sajam država ili Parada zastava. Organizatori najavljuju da će ove godine biti ukupno 9 radionica i da će se na svakoj od njih primenjivati drugačiji metod.

Festival ISWiB godišnje okuplja 200 studenata iz 4o zemalja i time predstavlja najveći studentski festival ovog tipa u jugoistočnoj Evropi.

ISWiB

Fotografija sa prošlogodišnjeg ISWiB-a

Zainteresovani studenti mogu da se prijave tako što će popuniti aplikacioni formular na sajtu festivala, a nakon toga će biti pozvani i na skype intervju na engleskom jeziku. Učesnik treba da bude student ili diplomac koji je nedavno završio fakultet i da ima između 18 i 30 godina.

Detaljnije informacije o Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu i načinu prijavljivanja možete naći na sajtu festivala.

 

Filip Jovanović 

 

0