Stigle su vrućine a nama je potrebno dodatno osveženje. Sa našim savetima ćete lako moći da izaberete sebi najbolji miris za sunčane dane. Uživajte u letu!

Essence Narciso Rodriguez je prozračan i pravi cvetni miris. Veoma je seksi, sa čistim, svežim, i potpunim efektom sunčeve svetlosti, ukrašen kolažom ruža, irisa i ambera uz mošusnu osnovu, kreiranu od omiljenih sastojaka Narciso Rodriguez-a, koji donose osećaje zadovoljstva. Cvetno puderasto-mošusni miris, zasnovan je na aromama irisa, ružinih latica, balzama benzoina, okruženih mordernim akordima mošusa. Prefinjen je i vrlo elegantan. Preporučujemo ga svakoj dami koja želi da nosi na sebi prolećne i letnje akorde.
DKNY Donna Karan Women je raskošni ženski parfem sa neobičnim i čudesnim komponentima, hladan je, strog i elegantan za svakodnevnu upotrebu i za posao. Energični talas visokih nota dočekuje vas notama zelenog lišća paradajza, soka crvene narandže i hladne votke, dok su srednje note pune raznih cvetova. Orhideja i narcis se posebno ističu.

2001. godina je za kompaniju Dolce&Gabbana donela pravi preokret i veliki uspeh su slavili sa Light Blue. Ležeran je kao povetarac cvetno-voćni miris sicilijanskog leta. Sočne i vlažne note limete i čempresa bude asocijaciju sa južnom šumom na morskoj obali. Veoma popularni letni miris. Svi ga obožavaju bez izuzetka. Može se reći da je najprodavaniji i najpopularniji miris na celom svetu, obara rekorde.
Luna Rossa od poznate parfemske kuće Prada je nešto novo i izazovno na tržištu. Ideja je nastala vrlo jednostavno; ekstremno jedrenje za Američki Kup. Znači, parfem je vrlo svež, lagan i cvetan, namenjen sportistima koji obožavaju adrenalin. Intenzitet i svežina akorda su istaknuti upotrebom klasičnih nota u novim, inovativnim formama. Note uključuju lavandu i gorku narandžu u vrhu; žalfiju u srcu, i amber i ambroxan u bazi.

212 Men Carolina Herrera je miris za mlade i ambiciozne muškarce, ili bolje reći momke. Bočica je prepuna energijom sa kojom neprestano zrači. Odaje jedan poseban stil života koji je karakterističan za New York. Svaki savremeni muškarac mora da ga poseduje, kompozicija je radoznala. Visoke note su sveže: lišće citrusa, sveže pokošena trava i začini. Srednje su začinjene, zelene i cvetne. Probajte ga!
Jean Paul Gaultier Le Male je najpopularniji miris u državama Evropske unije. Ispitivanja su dokazala da je snažan parfem koji simbolizuje trijumf muževnosti. Inspirisan je crtanim junakom Popeye. Predivno sinhronizovani sastojci poput mente, lavande, bergamota i vanile daju topao, komotan i moderan karakter kompoziciji. Najbolji izbor!

 

0