Novi način vežbanja – PILOXING koji je došao u Srbiju zahvaljujući Barbari Jelenković– jedinom licenciranom treneru možete vežbati u Top Form Plusu u  Nišu.

Terening je visokog intenziteta, namenjen je pre svega ženama.  Za treniranje PILOXING-a ne postoji starosno ograničenje. Preporučuje se svima koji žele da budu zdravi, vitki, zategnuti ili sleek, sexy i powerful – što predstavlja slogan PILOXING-a.

Termini treninga na adresi Top Form Plusa u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 25A su ponedeljak, sreda i petak od 19 i 20 časova. Treninzi se odvijaju i u Duvaništu kod Tempo express-a utorkom i četvrtkom od 19 i 20 časova, a subotom od 18 i 19 časova.

Cena je 1 700 dinara ukoliko trenirate 3 puta nedeljno, i 1 500 dinara za treninge dva puta nedeljno. Cena jednog treninga je 250 dinara, ukoliko želite samo da probate i vidite da li vam odgovara ovakav način vežbanja.

Za više informacija možete posetiti sajt Top Form Plus-a, facebook stranicu Top Form Plus ili dobiti informacije pozivom na broj 018/ 201-919.

Pogledajte i to šta je u razgovoru za Kapital magazin rekla Barbara Jelenković, jedina licencirana instruktorka PILOXING-a u Srbiji.

 

Fotografije sa jednog od prethodnih treninga možete naći ovde. 

 

Tamara Stošić

0