Ovogodišnji, XIII  Belgrade Beer Fest, biće održan od 19. do 23. avgusta na beogradskom Ušću. Svih pet dana trajanja festivala ulaz će biti besplatan.

Posetioci će imati priliku da uživaju u preko 100 vrsta stranih i domaćih piva, a svakog dana će ih zabavljati poznati izvođači i bendovi među kojima su Riblja Čorba, Who See, Rundek Cargo Trio, Kerber, Galija, Bad Copy, Kiki Lesenrić i Piloti i mnogi drugi. Prvog i trećeg dana festivala publiku će zabavljati i dva stvetski poznata DJ-a Roger Sanchez i Sandy Rivera.

U cilju sprovođenja društveno odgovorne akcije koja promoviše odgovornu konzumaciju alkoholnih pića, organizatori su za sve posetioce obezbedili besplatan prevoz vozilima GSP-a pri dolasku i povratku sa festivala. Takođe, u okviru akcije Kad pijem, ne vozim“  svi posetioci će moći da učestvuju u edukativnoj igri koja ukazuje na opasnosti i posledice vožnje automobila pod dejstvom alkohola.

Više informacija o festivalu, kao i kompletnu satnicu muzičkih nastupa možete naći na zvaničnom sajtu Belgrade Beer Fest-a. 

 

Aleksandra Marković

0