Smart grupa i Kapital Magazin organizuju novi edukativni program pod nazivom „Smart akademija“. Projekat će biti održan u prostorijama Regionalne privredne komore od 23. maja do 07. juna, dok je svečana dodela sertifikata svim polaznicima akademije zakazana  za 08. jun.

Akademija je osmišljena tako da obuhvata dva izvrsna seminara i nakon toga stručnu posetu jednoj kompaniji u Beogradu ili Novom Sadu. Učesnike ovog projekta očekuje niz kvalitetnih predavanja renomiranih stručnjaka, kao i jedinstvena prilika da unaprede svoje kvalitete i sposobnosti.

Prvi seminar, pod naslovom „Unapredite sebe- lična efikasnost“ biće održan 23. maja, a početak je u 10 sati. Osnovne teme biće: razvoj veština za uspeh u poslu i životu, javni nastup, poslovni nastup, izgradnja stila i ličnosti.  Sledeći seminar u okviru akademije planiran je za 30. maj, u istom terminu od 10 sati. Učesnici će biti upoznati sa savremenim uslovima poslovanja, uz detaljna uputstva o načinu otvaranja i registracije firme, izvorima finansiranja, marketinškom pozicioniranju kompanije i drugim atraktivnim temama.

Posle završenih seminara planirana je i stručna poseta kompaniji u Beogradu ili Novom Sadu, koja će biti realizovana 7. juna.

Predavači na akademiji biće stručnjaci iz Beogradske otvorene škole, Regionalne privredne komore, Ekonomskog fakulteta u Nišu, Psihološkog savetovališta Univerzieta u Nišu, kao i iz Eduke plus, Enece

Promotivna cena za pohađanje akademije iznosi 1500 dinara za učešće na dva seminara, kao i 1000 dinara za izdavanje sertifikata. Kompletan program možete pogledati ovde.

Tehničku podršku u projektu pruža Turistička organizacija Niš.

Prijave i informacije na: info@smartgroup.rs ili redakcija@kapitalmagazin.rs

Filip Jovanović 

 

 

 

0