Kažu da je najvažnije misliti na nekog i setiti se da ga obradujemo svakom prilikom, ali stvarnost je da takođe želimo biti sigurni da će naš poklon biti apsolutno savršen. Pre nego što izgubite dosta dragocenog vremena i na posletku odlučite da kupite gift karticu u duhu sigurnosti, brzo pogledajte koliko jednostavno možete izabrati pažljiv poklon za nju ili njega, koji će ovaj dan zaljubljenih učiniti nezaboravnim.

Youandme.rs –  Savršen poklon u samo 3 koraka

Da li ste ikad rekli i napisali vašem partneru zašto ga volite, cenite i poštujete? Koliko ste puta do sad poklanjali standardne poklone? Da li ste ove godine spremni za nešto drugačije?

Kako funkcioniše?

  1. Kreirajte aktere vaše priče

Pretvorite se u junake vaše priče i automatski ćete se pojavljivati kao akteri na svim stranicama knjige. Izaberite izgled vaših likova, birajte između mnoštva različitih frizura, brada i naočara i pripremite se za sledeći korak.

  1. Izaberite savršen dizajn korice knjige, za poklon po vašem ukusu

Izaberite jedan od mnogih dizajna korice, dodajte tekst, naslov, vaša imena ili neku poruku kako bi vaša poklon knjiga bila jedinstvena. Svi znamo da prvi utisak znači mnogo, tako da pažljivo birajte!

  1. Kreirajte stranice vaše knjige

Sada ste spremni za glavni sadržaj, gde je pripremljen ogroman broj situacija koje čine svaku vezu i koje bude nezaboravne uspomene. Izaberite stranice koje na najbolji način pričaju vašu priču, unesite stranu sa posvetom i napravite najbolji poklon za nju ili njega.

 

www.youandme.rs

1