U holu Doma omladine Beograd, na prvom spratu, u nedelju 14. septembra  održaće se humanitarno druženje povodom prvog rođendana sajta PortalMladi.com. Događaj je otvorenog tipa i planirano je da traje u periodu od 17:00 do 22:00 časova.

Događaj je osmišljen kao druženje uz akustičnu muziku koju će izvoditi bend “Došli smo da sviramo”. Na samom početku programa, gostima će se obratiti Aleksandar Dašić, osnivač i urednik sajta. Prisutni će potom imati priliku da se upoznaju i sa saradnicima sajta iz različitih sektora koji čine tim Portala Mladi, načinom na koji ovaj internet servis funkcioniše, kao i rezultatima postignutim u prvih godinu dana.

Ostatak večeri gosti će provesti u opuštenoj atmosferi uz tortu, muziku, drvo želja, kolačiće sudbine i mnoga druga iznenađenja.

Humanitarni karatkter događaja ogleda se u ideji da se donirani proizvodi prodaju po simboličnim cenama a novac od prodaje biće uplaćen na račun programa „1 u milion“ Fondacije Ane i Vlade Divac za obnovu škole u selu Bašin kod Smederevske Palanke. Dakle, neće biti postavljene klasične kutije za prikupljanje priloga, već je cilj da se na interaktivni način prikupi novac.

Organizaciju događaja je do sada pomoglo nekoliko kompanija i udruženja, a među njima se nalaze Dom omladine Beograd, Kompanija Heineken Srbija, Ave media, Fondacija “Ana i Vlade Divac”, Campos torte, Balon.rs, UG Srbija u pokretu, Taff line i druge.

Više informacija možete naći u zvaničnom FB eventu.

 

Izvor: Portal Mladi

0