Tražimo mlade ljude koji žele da pomognu socijalnim preduzećima da se razvijaju i rastu!

Ukoliko se baviš kreativnim industrijama, studiraš ekonomiju, dizajn, arhitekturu, IT, na završnim si godinama stidija ili si na početku karijere, a živiš na teritoriji Nišavskog okruga, onda je Кreativni karavan pravo mesto da pokažeš svoje veštine.

Pozivamo te da učestvuješ u jednogodišnjem projektu i sa vršnjacima iz Bugarske kroz intezivni program radiš direktno sa malim preduzetnicima kojima je potrebna tvoja pomoć..

Potrebno je da pošalješ popunjen formular danas do 23.59 časova, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Tokom trajanja projekta učesnici Кreativnog karavana iz Srbije i Bugarske će proći kroz edukativni i praktični deo programa i raditi sa 10 preduzetnika iz obe zemlje. Ovaj program će pomoći preduzetnicima da unaprede svoj brend, marketing kampanju i biznis plan. Celokupan proces saradnje mladih kreativaca i preduzetnika biće sniman i emitovan na regionalnim televizijama u Srbiji i Bugarskoj. Nakon isteka poziva kandidati sa najboljim aplikacijama biće pozvani na intervju.

Projekat „Кreativni karavan“ ima za cilj podizanje nivoa svesti i razvoj veština u oblasti preduzetništva, potrebnih na tržištu rada, među generalnom populacijom mladih u IPA prekograničnom regionu, kroz inovacije u obrazovnom sistemu baziranim na novim modelima komunikacije i prezentacije. Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Deluje zanimljivo, čekamo tvoju prijavu! Hajde da zajedno pokažemo kako kreativne industrije menjaju drušvo na bolje!

Projekat “Кreativni karavan” sprovodi UG Mladi ambasadori u partnerstvu sa Ekonomskim fakultetom u Nišu, Srednjom školom “Ivan Vazov” Svođe i Кauzi fondacijom, a sufinansira Ministartvo omladine i sporta Republike Srbije.

0