Kapital Magazin i u 2016.godini nastavlja sa edukativnim projektima u cilju obezbeđivanja kvalitetnog neformalnog obrazovanja za mlade, studente ali i sve ostale zainteresovane. U okviru novog ciklusa projekta „Education without borders 2016“ otvara se poslednji UPISNI ROK na kurseve nemačkog jezika u našem centru za učenje jezika „Kapital IN“.

Kapital IN, posebna sekcija Kapital Magazina, osnovan je 2014. godine i odlikuje se savremenim i modernim nastavnim metodama i vrhunskim ambijentom. Za sve detaljne informacije o centru kliknite na link u nastavku.

Kapital IN – detaljne informacije

TRAJANJE UPISNOG ROKA:

01.mart – 15.mart 2016.godine

Dostupni su POČETNI, kao i kursevi viših nivoa znanja, a svi su zasnovani na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave koje uključuju i kreativne radionice, skype praksu, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika.

Nastava se održava u strogom CENTRU GRADA, u poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa – TC Kalča II sprat, lamela A – 27.

Garantujemo Vam učenje u najprijatnijem ambijentu! :)

Prostorije našeg centra:

EXP_5480

 

 

 

 

 

 

 

jezici plava

 

 

 

 

 

 

 

TRAJANJE KURSA: 4 meseca (Intenzivna dinamika – 4 meseca = ceo NIVO)
(tempo rada – dva časa nedeljno po 90min.)

(U tom periodu se prelazi CEO NIVO po CEF skali, npr. početni A1nivo, nakon uspešno završenog kursa grupa prelazi na viši nivo odnosno novi kurs u istom trajanju.)

CENA: 

2600rsd (mesečna rata)

Plaćanje se vrši na mesečnom nivou, u četiri mesečne rate, koliko i traje kurs. Moguće je organizovati i intenzivniji rad sa grupom kako bi se što pre savladao ceo nivo.

Za prijave do 08.marta obezbeđen popust od 20% na iznos mesečne rate! Popust se odobrava na sve 4 mesečne rate. Važi isključivo za prijave u prvoj polovini upisnog roka tj. do 08.marta.

PREDAVAČI: 
Diplomirani filolozi – master, Univerziteta u Beogradu i Nišu, sa višegodišnjim radnim iskustvom.
Predavači nemačkog jezika imaju sertifikat Goethe instituta u Nemačkoj. 

Za sve učesnike obezbeđeni su SERTIFIKATI kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

POČETAK KURSA:
Mart 2016.godine.
(U zavisnosti od vremena formiranja grupe za konkretni jezik; Početak je planiran za mart mesec, tačan termin utvrđuje se nakon popune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom.)

ROK ZA PRIJAVE: 01.03.2016. – 15.03.2016.god.

____________________________________________

MOŽETE SE PRIJAVITI NA SLEDEĆI NAČIN:

1. Slanjem ličnih podataka na e-mail adresu – redakcija@kapitalmagazin.rs ili kapital_in@yahoo.com

Potrebno je proslediti: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail, jezik za koji se prijavljujete, nivo znanja jezika za koji se prijavljujete (početni ili neki od viših nivoa).

–  PRIJAVE SE VRŠE ISKLJUČIVO PUTEM E-MAIL-a, ZA SVE NEDOUMICE TAKOĐE MOŽETE NAM SE OBRATITI ISTIM PUTEM. :)

 

0