Iskoristi priliku za lični razvoj. Izazovi sebe!

Početak nove godine fakulteta znači i vreme za nove odluke u vezi tvoje budućnosti, stoga studentska organizacija AIESEC u okviru “Future Leaders” programa sprovodi prijem novih članova sa porukom: “Prilike se ne čekaju, već stvaraju”.

AIESEC u Srbiji već 60 godina stvara mlade ljude sposobne da pozitivno utiču na okolinu. Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema kroz organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, studenti imaju prilike da steknu iskustvo, prevaziđu svoje granice i iznenade sebe saznanjem o mogućnosti ličnog razvoja. Internacionalni duh organizacije kao i povezanost sa koorporativnim sektorom omogućava studentima mrežu kontakata, a konkretan rad u timu ih čini spremnijim da se jednog dana lakše snađu u realnom poslovnom okruženju.

Za 3 meseca, koliko traje jedno iskustvo u timu, student imaju priliku da kroz timski rad upoznaju mlade ljude iz inostranstva, nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti i usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing, finansije ili prodaja. Ukoliko si jedan od onih koji vole izazove, nakon nekog vremena dobijaš mogućnost da vodiš svoj tim.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da pošalješ prijavu u jednom od sledeća tri kruga:

  1. 04. oktobar 2015.
  2. 11. oktobar 2015.
  3. 18. oktobar 2015.

Regrutacija 1

 

Prijavu možeš popuniti na našem sajtu, više informacija o studentskoj organizaciji AIESEC možeš naći na zvaničnom sajtu AIESEC-a, takođe možeš posetiti i našu fejsbuk stranicu.

 AIESEC je prisutan u preko 120 zemalja sveta i to ga čini globalnom mrežom za lični i profesionalni razvoj. Tu mogućnost pruža kroz svoje programe internacionalnih praksi, članstvo i održavanje edukativnih i društveno odgovornih projekata.

0