Tražimo mlade ljude koji žele da pomognu socijalnim preduzećima da se razvijaju i rastu!

Ukoliko se baviš kreativnim industrijama, studiraš ekonomiju, dizajn, arhitekturu, IT, na završnim si godinama stidija ili si na početku karijere, a živiš na teritoriji Nišavskog okruga, onda je Кreativni karavan pravo mesto da pokažeš svoje veštine.

Pozivamo te da učestvuješ u jednogodišnjem projektu i sa vršnjacima iz Bugarske kroz intezivni program radiš direktno sa malim preduzetnicima kojima je potrebna tvoja pomoć.

Potrebno je da pošalješ popunjen formular najkasnije do 15. oktobra, za ostalo ćemo se pobrinuti mi. Tokom trajanja projekta učesnici Кreativnog karavana iz Srbije i Bugarske će proći kroz edukativni i praktični deo programa i raditi sa 10 preduzetnika iz obe zemlje. Ovaj program će pomoći preduzetnicima da unaprede svoj brend, marketing kampanju i biznis plan. Celokupan proces saradnje mladih kreativaca i preduzetnika biće sniman i emitovan na regionalnim televizijama u Srbiji i Bugarskoj.

Nakon isteka poziva kandidati sa najboljim aplikacijama biće pozvani na intervju.

Projekat „Кreativni karavan“ ima za cilj podizanje nivoa svesti i razvoj veština u oblasti preduzetništva, potrebnih na tržištu rada, među generalnom populacijom mladih u IPA prekograničnom regionu, kroz inovacije u obrazovnom sistemu baziranim na novim modelima komunikacije i prezentacije.

Deluje zanimljivo, čekamo tvoju prijavu!

Hajde da zajedno pokažemo kako kreativne industrije menjaju drušvo na bolje!


 

Ова публикација је направљена уз помоћ средстава Европске уније кроз Интеррег-ИПА Програм прекограничне сарадње Бугарска-Србија под бројем ЦЦИ Но 2014ТЦ16И5ЦБ007. Јединствено одговорно лице за садржај ове публикације је УГ Млади амбасадори и ни на који начин не може бити тумачен као став Европске уније или Управљачког тела програма. Овај пројекат суфинансира Европска унија кроз Интеррег-ИПА Програм прекограничне сарадње Бугарска-Србија.

0