Ukoliko imate mikro* ili socijalno preduzeće i želite da unapredite svoje poslovanje, imamo tim mladih kreativaca koji će vam pomoći!

Pozivamo vas da učestvujete u jednogodišnjem projektu i kroz intezivni program radite direktno sa mladim kolegama koji će vam pomoći da razvijete održiv biznis model. Sa vama će raditi mladi sa iskustvom u oblasti ekonomije, dizajna, arhitekture, IT-ja i drugih kreativnih industrija. Tokom trajanja projekta preduzetnici iz Srbije i Bugarske proći će kroz praktični rad sa mladim kreativcima, raditi na unapređenju svog brend, razvijanju marketing kampanje i biznis plana. Celokupan proces saradnje mladih kreativaca i preduzetnika biće sniman i emitovan na regionalnim televizijama u Srbiji i Bugarskoj.

Za prijavu je potrebno da pošaljete popunjen formular najkasnije do 20. oktobra, za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Nakon isteka poziva, kandidati sa najboljim aplikacijama biće pozvani na intervju. Najbolje aplikacije ćemo birati na osnovu ekonomskih performansi, problema sa kojima se suočavate i motivacije za učešće u projektu. Glavni cilj projekta „Кreativni karavan“ je podizanje nivoa svesti i razvoj veština u oblasti preduzetništva, potrebnih na tržištu rada, među generalnom populacijom mladih u IPA prekograničnom regionu, kroz inovacije u obrazovnom sistemu baziranim na novim modelima komunikacije i prezentacije.

Deluje korisno za vaš biznis, čekamo vašu prijavu!

Hajde da zajedno pokažemo kako kreativne industrije menjaju drušvo na bolje!

*Poziv je otvoren za mikro preduzeća čiji su osnivači mladi do 30 godina ili žene.


 

 Ова публикација је направљена уз помоћ средстава Европске уније кроз Интеррег-ИПА Програм прекограничне сарадње Бугарска-Србија под бројем CCI No 2014TC16I5CB007. Јединствено одговорно лице за садржај ове публикације је УГ Млади амбасадори и ни на који начин не може бити тумачен као став Европске уније или Управљачког тела програма. Овај пројекат суфинансира Европскa унијa кроз Интеррег-ИПА Програм прекограничне сарадње Бугарска-Србија

 

1