Organizacija AIESEC ove godine po četvrti put u Nišu organizuje Youth speak forum. Događaj će biti održan 16. novembra u Oficirskom domu, a početak programa je zakazan za 10:30h. Youth speak forum je događaj koji omogućava mladim ljudima da na jednom mestu razmenjuju mišljenja i ideje sa liderima iz korporativnog i javnog sektora.

Kako organizatori navode,  na forumu se okupljaju lideri iz različitih oblasti korporativnog i javnog sektora, koji će kroz motivaciona predavanja i interaktivne radionice preneti svoja iskustva i naučiti učesnike neophodnim veštinama u budućem poslu i odnosu sa ljudima.

„Tema ovogodišnjeg foruma „Chase the vision“ će pokrenuti učesnike da odmah učine prvi korak ka promeni, veruju u svoj sopstveni uspeh i dostignu svoju viziju“ poručuju organizatori

Svi učesnici dobijaju poklone od organizatora foruma, kao i sertifikate o završenim edukacijama koji se dodeljuju na samoj završnici. Učešće na konferenciji je besplatno, a organizatori pozivaju sve zainteresovane mlade ljude da se, zbog ograničenog broja mesta, prijave na vreme. Prijavni formular dostupan je ovde. 

Kako kažu iz ove organizacije, AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

O organizaciji Youth speak forum-a, kao i o ostalim aktivnostima koje realizuje AIESEC u Nišu, za Kapital magazin govorila je Anđelija Milovanović. Kompletan razgovor pogledajte u nastavku.


*Ovaj prilog objavljen je kao deo projekta „Aktivni mladi za bolji Pantelej“ koji realizuje Kapital magazin, a sufinansira Opština Pantelej, u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2018. godini. Kapital magazin ovim projektom želi da dodatno informiše mlade o aktivnostima u lokalnoj zajednici i podstakne ih da se društveno angažuju. 

1