Novi konkurs Programa „Pokreni se za budućnost“ biće  predstavljen i na Mašinskom fakultetu u Nišu. Prezentacija konkursa „Academic to business“ zakazana je za četvrtak 11.jun od 12 sati, u sali 611 na šestom spratu Mašinskog fakulteta. 

Konkurs je otvoren za izradu idejnog  rešenja poslovnog problema za preduzetnike  u niškom regionu. Program „Academic to business“ (A2B) osmišljen je kako bi se mladim, preduzimljivim ljudima pružila šansa da se oprobaju kao preduzetnici i steknu značajno iskustvo kroz rešavanje realnih poslovnih izazova.

A2B konkurs je predviđen za studente završne godine osnovnih studija, kao i studente master i doktorskih studija akreditovanih državnih i privatnih fakulteta u Nišu. Studenti će se nadmetati u rešavanju zadataka i realnih problema sa kojima se suočavaju preduzetnici u našem regionu. Najbolje kreirano rešenje studenata biće realizovano u praksi. Članove tri prvoplasirana tima očekuju i stipendije kao nagrade za ostvareno dostignuće.

Konkurs realizuje beogradski Centar za razvoj liderstva u saradnji sa organizacijom „Eneca“ iz Niša. Finansijsku podršku pruža kompanija Filip Moris.

Rok za prijavu na konkurs je 1.septembar. 

Detaljnije informacije o programu možete naći na zvaničnom sajtu Programa „Pokreni se za budućnost“ 

 

Filip Jovanović 

 

0