Organizacija AIESEC, vođena od strane mladih, priprema prezentaciju stručnih praksi u inostranstvu, koja će se održati 25. decembra u Univerzitetskoj biblioteci Nikola Tesla. Početak je u 17h.

Kako organizatori ističu, mladima se pruža prilika da rade na svom profesionalnom usavršavanju u preko 120 zemalja sveta.  Programi koje će predstaviti na ovom događaju su Global Talent i Global Entrepreneur.

Global Talent praksa predstavlja stručnu plaćenu praksu u trajanju od 6-78 nedelja koja omogućava rad u multinacionalnim kompanijama, dok Global Entrepreneur predstavlja stručnu praksu volonterskog karaktera, okuplja kreativne ljude i omogućava rad u Start-up kompanijama.

„Ukoliko ste zainteresovani da budete deo ovakvog projekta i upustite se u novu avanturu koja vam može doneti zanimljivo iskustvo i pregršt znanja u željenoj struci, ovo je pravi poziv za vas“ poručuju organizatori

Svi zainteresovani diplomci, studenti završnih godina osnovnih studija, ali i studenti master i doktorskih studija mogu se prijaviti posredstvom linka.

Internacionalne prakse, kao i ostale projekte koje AIESEC realizuje, možete pretražiti na sajtu organizacije.

0