Organizacija AIESEC, realizuje događaj pod nazivom „Putuj. Upoznaj. Promeni svet“, koji će biti održan 19. marta od 17h u Univerzitetskoj biblioteci „Nikola Tesla“ u Nišu.

Svi zainteresovani  moći će na događaju da se informišu o  programu  prakse Global Volunteer, čuju iskustva ljudi koji su prošli kroz ovaj program, saznaju  kako je izgledao njihov boravak u inostranstvu i kako je projekat  na kojem su radili  uticao na razvoj, kako njih samih, tako i zajednice.

„Poslednjih godina sve veću pažnju kod mladih izaziva program Global Volunteer, koji pruža mogućnost učesnicima da steknu nova znanja, upoznaju različite kulture i rade u internacionalnom okruženju“ poručuju iz organizacije AIESEC

Kako dodaju, program  predstavlja multikulturalno iskustvo koje omogućava odlazak u jednu od preko 120 zemalja širom sveta i šestonedeljni boravak u zemlji po izboru. Mladi dobijaju  priliku da rade na svom ličnom razvoju i naprave pozitivan uticaj u društvu. Program ima za cilj povezivanje mladih iz različitih delova sveta kako bi zajedno radili na nekom od društveno-odgovornih  projekata  iz oblasti edukacije, ljudskih prava, marketinga, turizma i mnogih drugih. Projekti na kojima rade, omogućavaju razvoj liderskih i komunikacionih veština i širenje mreže kontakata sa ljudima iz celog sveta.

AIESEC je internacionalna organizacija koja okuplja omladinu širom sveta i omogućuje im da razvijaju svoje liderske potencijale putem programa stručnih i volonterskih praksi: Global Volunteer, Global Talent i Global Entreprenuer.

Broj mesta na događaju u Nišu je ograničen, a svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara. 

 

0