Izvor: studentskizivot.com


Želite da ovog leta učinite nešto novo i nesvakidašnje? Na spisak planova za ovo leto dodajte i Program stipendiranja studenata – leto 2015! Tokom avgusta, uz druženje sa kolegama i koleginicama iz cele Srbije, spojićemo lepo i korisno i provešćemo zajedno jedno nezaboravno i vrelo leto u Beogradu.

Program stipendiranja studenata – leto 2015. osmišljen je tako da studentima svih univerziteta u Srbiji omogući pohađanje opštih ili specijalizovanih kurseva stranih jezika, jezičkih radionica i specijalizovanih seminara, uz izdavanje i overu zvaničnih sertifikata. Pravo na konkurisanje imaju studenti na osnovnim strukovnim, akademskim, master i doktorskim studijama.

Šta vas očekuje na Programu stipendiranja studenata?

Ovog leta imaćete priliku da naučite jedan od sledećih jezika: engleski, nemački, italijanski, ruski, norveški, švedski, španski, portugalski, arapski, kineski i japanski. Specijalizovani kursevi koje možete pohađati u okviru ovog Programa su: konverzacijski kursevi engleskog jezika i poslovni engleski jezik.

Spajamo lepo i korisno

Program traje dve nedelje, realizuje se u toku avgusta 2015. Program je osmišljen tako da su prepodnevni i dnevni termini rezervisani za druženje u učionici i nastavu stranog jezika, popodneva su  predviđena za druženje, a vikendi su rezervisani za stručne seminare, jezičke radionice i kulturne večeri stranih zemalja i sve to u društvu kolega iz cele Srbije.

Ovo leto pripada studentima

Od ove godine na Program stipendiranja studenata mogu se prijaviti i studenti iz dijaspore i zemalja u regionu, kojima takođe nudimo aktivno učešće u Programu, pohađanje intenzivnog kursa stranog jezika po izboru, upoznavanje srpske prestonice i svega onoga što srpska kultura i tradicija imaju da ponude svojim posetiocima, kao i nezaboravno druženje sa kolegama iz čitave Srbije, ali i onima iz drugih zemalja srpske dijaspore.

Za kolege koji ne studiraju u Beogradu i koji nemaju mogućnost sopstvenog smeštaja (kod svoje rodbine, prijatelja, u hotelu…) obezbeđen je smeštaj u studentskom domu/hostelu po posebnim uslovima samo za učesnike Programa stipendiranja studenata – leto 2015.

Ukoliko i vi želite da deo letnjeg raspusta provedete uz druženje, zabavu i učenje stranih jezika, saznajte više o Programu na sajtu www.stipendijezastudente.com.

0