Sinoć je u rovovima niške tvrđave održan festival Provetravanje, na kome su nastupili Big Bug, KKN, Obojeni program, Playboy i Darkwood dub.

Iako je publika bila podeljena za zasebne bendove, sačekala je da na red dođe onaj zbog kog su došli, a u međuvremenu je uživala u pesmama ostalih bendova.

Prvi nastup je bio nastup iznenađenja. Pirotski sastav Big Bug je zagrejao atmosferu za nastavak večeri. Ljubitelji alternativnijeg zvuka su pozdravili goste iznenađenja.

Kanda, Kodža i Nebojša su nastupili nakon pauze, a publika ih je dočekala uz veliki vrisak. Momci su akumulirali energiju sa svojom publikom i izazvali su dobre reakcije publike. Nizali su svoje numere, a njihovi fanovi su zajedno pevali pesme poput Prekidi stvarnosti, Nitro, Kriza morala, i mnoge druge.

Nakon petnaestominutne pauze, na binu je izašao sastav Obojenog programa. I odmah su krenuli sa svojim poznatim pesmama Kako to misliš mi, Kad se neko nečem dobrom nada, Eliot je sreda… Zatim je nastupio i Plejboj, po prvi put u Nišu posle 15 godina

Ko čeka taj dočeka. Darkwood dub je bio na kraju programa, a publika je željno isčekivala njihov nastup i na kraju pozdravila sastav ovog benda velikim aplauzom i vriscima. Od prve do poslednje pesme publika je zajedno pevala sa svojim dugoočekivanim bendom.

 

Aleksandar Dimitrijević

0