IT konferencija „AtNiš“ 3.0, koja ima za cilj inspirisanje, udruživanje i povezivanje mladih ljudi iz IT sfere, biće organizovana 3. novembra u Banovini, a početak je u 11 časova. Prisutni će biti u prilici da čuju nekoliko uspešnih IT priča iz ličnog ugla njihovih nosioca i saznaju više o putu koji vodi od ideje do globalnog uspeha.

Zašto je ulaganje u sopstveno znanje i ljude najbitnija stavka napretka u IT poslovanju? Na koji način se kreira uspešan digitalni proizvod? Kako najefikasnije plasirati svoje digitalne usluge na globalnom tržištu? Kako funkcionišu najuspešniji timovi i pojedinci koji žive lokalno, a rade globalno? Ovo su samo neka od pitanja na koja će IT stručnjaci dati odgovore i podeliti svoja iskustva sa prisutnima.

Predavači treće po redu konferencije „AtNiš“ biće serijski IT preduzetnik, Rade Joksimović i Co-Founder GrowIT, Nemanja Čedomirović. Učesnici panel diskusije, tzv. lokalni heroji u oblasti informacionih i inovacionih tehnologija biće: Nenad Mladenović, CEO Neopix-a , Miroljub Bošković CEO Ingsoftware-a, Aleksandar Simić, Toptal freelancer  i SEO profesionalac i moderator panel diskusije, Srdjan Radić.

Učešće na konferenciji možete obezbediti rezervacijom ulaznica na stranici JCI Niš, najkasnije do 30. oktobra. Organizator IT konferencije „AtNiš 3.0“ je JCI Niš, organizacija koja usmerava rad mladih ka kreiranju pozitivnih promena u zajednici.

Dok čekate druženje sa IT stručnjacima u Banovini 3. novembra, pogledajte koja je bila tema konferencije „At.Niš 2.0“

Jovana Stojković


*Ovaj prilog objavljen je kao deo projekta „Aktivni mladi za bolji Pantelej“ koji realizuje Kapital magazin, a sufinansira Opština Pantelej, u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2018. godini. Kapital magazin ovim projektom želi da dodatno informiše mlade o aktivnostima u lokalnoj zajednici i podstakne ih da se društveno angažuju. 

0