Za studente koji bi želeli da studiraju u inostranstvu u okviru Erazmus programa, EU info kutak i Erasmus student network Niš (ESN Niš) organizuju radionicu, na kojoj će se govoriti o pripremi biografije i motivacionog pisma za Erasmus studentsku razmenu. Događaj će biti održan u EU info kutku u Nišu, 4. aprila od 17 sati.

Kako je navedeno u pozivu, radionicu će voditi Petar Radovanović iz ESN Niš, koji ima iskustva u apliciranju za Erasmus plus i ovom prilikom će sa zainteresovanim studentima razgovarati o svim važnim detaljima u vezi sa konkurisanjem i pripremom neophodne dokumentacije.

„Erasmus plus je najveći obrazovni program Evropske unije, koji je od 2014. godine omogućio da skoro 7.000 srpskih studenata i nastavnika boravi na univerzitetima širom Evrope. Srbija je početkom ove godine postala punopravna članica Erazmus + programa“ dodaju organizatori

Prisustvo radionici u Nišu je besplatno za sve zainteresovane studente, ali je iz organizacionih razloga potrebno potvrditi dolazak na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do 3. aprila u 19h.

0