Marko JovanovićOsnivač i Generalni menadžer Kapital magazina

Student Ekonomskog fakulteta u Nišu, rođen 1992.godine, pored studiranja bavi se i društvenim aktivizmom, angažovan je u Studentskom parlamentu, i učesnik je brojnih seminara i konferencija. Član je upravnog odbora Evropskog studentskog foruma (AEGEE), volonter Volonterskog centra u Nišu i. član KZM Medijana.Bavi se i grafičkim dizajnom.

    Aleksandar MilenkovićSuosnivač i šef programskog sektora

Student je Ekonomskog fakulteta u Nišu, rođen 1992.godine. Pored ekonomije interesuje se i za savremenu informacionu tehnologiju. Angažovan je na održavanju sajta magazina i kontinuirano radi na njegovom unapređenju. U slobodno vreme uživa u kinematografiji i rekreativno igra košarku.

   Milena Ristić lektor i dopisnik rubrike Gradska dešavanja

Student Filozofskog fakulteta u Nišu, odsek Srbistika. Rođena 1992. godine. Pored studiranja bavi se i društvenim aktivizmom kao stalni član Volonterskog centra u Nišu, a radi i kao lektor u Studentskom dnevnom listu. Voli humanitarni rad i uključuje se u projekte koliko joj studiranje dozvoljava. Povremeno piše prozu.

  Dušan Ilić – dopisnik rubrike Edukacija i Aktivizam

Student Građevinsko – arhitektonskog fakulteta u Nišu, odsek: Građevinarstvo. Rođen u Nišu 1993.godine.Jedan je od mladih talenata gradske opštine Pantelej u oblasti sporta i tehničkog obrazovanja. Dobitnik priznanja za sportistu generacije, a zbog izuzetnih rezultata u atletici postaje i stipendista grada Niša. Član je KZM Medijana i koordinator „sport SIG-a“ na lokalu u Mensi Srbije.

   Mario Roškadopisnik rubrike Edukacija i Aktivizam

Student fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, rođen 1990.godine u Subotici. Od mnogobrojnih sportova kojima se bavio najduže je trenirao košarku, nakon dugogodišnje karijere preuzima ulogu košarkaškog sudije. Bavi se volontiranjem.

   Milena Živkovićdopisnik rubrike Edukacija i Aktivizam
Rođena 1988. godine u Nišu, po zanimanju master profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Stipendista Fonda za mlade talente “Dositeja” za 2011 i 2012. godinu, a kao student generacije dobitnik je nagrade “11 Januar” za najbolje studente Univerziteta u Nišu za 2010. godinu. Sportsku karijeru uspešno gradila na raznim nivoima takmičenja u odbojci i atletici, danas radi kao trener u odbojkaškom klubu sa mlađim generacijama.

   Dijana Stojanovićdopisnik rubrike Ekonomija

Student Ekonomskog fakulteta u Nišu, rođena 07.05.1992. Potpredsednik je za komunikacije u lokalnoj kancelariji studentske organizacije AIESEC. Pored studiranja zanima se za marketing i društveno odgovorne projekte. U srednjoj školi bila je član kluba UN i dečijeg crkvenog hora „Branko“.

   Aleksandra Božanićdopisnik rubrike Ekonomija

Zavrsila Ekonomski fakultet u Nišu. Pored ekonomije zanimaju je psihologija i politikologija. Zalaže se za zaštitu prava i životinja i životne sredine, kao i za uspostavljanje sistemskih rešenja za ove probleme. Podržava humanitarne akcije i učestvuje u istim. Interesuje je fitness, bodybuilding i zdrav način života. U slobodno vreme čita i piše prozu.

   Miloš Predojević – dopisnik rubrike Ekonomija

Rođen 1989. godine, iz Novog Sada. Diplomirani ekonomista, student master studija na Educons univerzitetu u Sr. Kamenici. Ima iskustva u pisanju radova na teme finansija i finansijskih tržišta i institucija, monetarne ekonomije, makroekonomije,  kao i ekonomije u opšte. Radio u Hip-Alpe Adriji banci u Novom Sadu. Dobro poznaje engleski.

  Nikola Todorovićdopisnik rubrike Ekonomija

Student četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Nišu. Rodjen u Kruševcu 1990.godine. Pored studiranja bavi se i društvenim aktivizmom kao član Volonterskog centra u Nišu. U srednjoj školi bio je član učeničke kompanije, a na fakultetu je angažovan na istraživačkim projektima. Posetilac raznih konferecija iz oblasti ekonomije i angažovan na brojnim humanitarnim projektima.

  Mirjana Veselinovićdopisnik rubrike Ekonomija

Diplomirani ekonomista, student master studija na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Ima iskustva u pisanju radova na ekonomske teme, bavila se projektima na temu istraživanja tržišta i ispitivanja javnog mnjenja. Dobro govori engleski jezik i poseduje ECDL sertifikat.

  Branka Mitrašinovićdopisnik rubrike Ekonomija

Student završne godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu, poreklom iz Užica. Planira da upiše master na ekonomiji ili pravu ove godine. Voli muziku, knjige, druženje, jako je interesuje psihologija. U okviru našeg magazina angažovana na izradi tekstova na ekonomske teme.

   Katarina Stanišićdopisnik rubrike Ekonomija

Student 2. godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu, rođena 1994. godine. Veći deo života provela u Rusiji, dalekom Sibiru, gde je završila gimnaziju i srednju muzičku školu. Bavi se plivanjem, peva u horu, umetnički fotograf – amater, podučava srednjoškolce matematici i engleskom i ruskom jeziku.

  Bogdan Miladinović – dopisnik rubrike Ekonomija

Rođen 1989.godine, iz Novog Sada ,student Visoke poslovne skole strukovnih studija Novi Sad, smer: Finansijsko poslovanje i računovodstvo ,apsolvent,govori engleski jezik ,povremeno radi u „DDOR-Novi Sad“ ,voli da se bavi istrazivanjima u vezi sa marketingom.

  Ivana Stankovićdopisnik rubrike Ekonomija

Student 3.godine Ekonomskog fakulteta u Nišu,  rođena u Pirotu. Pored ekonomije, koja je njeno profesionalno usmerenje, najviše se interesuje za sport.

  Bogdan Stevanovićdopisnik rubrike Turizam

Završio turizmologiju na Geografskom fakultetu – iz greške, master Turističko novinarstvo na Universidad Autonoma u Barseloni – iz radoznalosti. Večiti optimista, zakleti čovekoljubac. Sa dvadesetčetiri godine i dalje upoznaje sebe, tako da mnogo toga ne zna.

  Stevan Ilićdopisnik rubrike Gradska dešavanja i Turizam

Student Ekonomskog fakulteta u Nišu, odsek: Menadžment u turizmu. Rođen u Nišu 1992.godine. Član je Studentske asocijacije Ekonomskog fakulteta( SAEF) i organizacije „Mladi za turizam“ u Nišu koja se bavi promovisanjem srpskog turizma. Prisustvovao raznim seminarima i konferencijama iz oblasti ekonomije i turizma. U slobodno vreme bavi se alpinizmom i putuje.

  Marija Živanovićdopisnik rubrike Pravo

Student Pravnog fakulteta u Nišu, rođena 1992.godine, bavi se društvenih aktivizmom u okviru Kancelarije za mlade u Aleksincu. Stalni je dopisnik fakultetskog časopisa „Pravnik“, a tokom leta radi kao voditelj dnevnog programa na stanici Radio Aleksinca. U slobodno vreme piše poeziju i prozu.

  Ivana Stankovićdopisnik rubrike Pravo

Studentkinja Pravnog fakulteta u Nisu, građansko-pravni smer. Rođena 1990. godine. Pored studiranja bavi se i društvenim aktivizmom, a pohađala je i brojne seminare i konferencije. Učesnica je više takmičenja iz oblasti medijskog prava i ljudskih prava. Najviše je interesuje međunarodno pravo. Član je Mense Srbije od 2008.godine.