Bioskop Kupina će prve bioskopske nedelje u oktobru predstaviti nekoliko novih ostvarenja poput filmova: Pored mene,  Mlađi referent, Everest…

U Kupinu ove nedelje stiže animirani film Mun: Čuvar meseca u 3D formatu, zanimljiva priča koja nam dolazi iz Itaije. U centru pažnje ima malene prijatelje čiji je zadatak da spasu Sunce i Mesec. Faun Mun postaće čuvar Meseca, ali će takođe nespretnom nezgodom dovesti u opasnost  i Sunce i Mesec. To će iskoristiti korumpirani titan Nekros, koji Sunce želi samo za sebe. Da li će i kako Mun sa drugarima rešiti situaciju možete pogledati u terminu od 15:30h. Za dane vikenda rezervisani su i termini od 11:00 i 12:30h. Film je sinhronizovan.  Cena karte je  350 dinara, dok će u ponedeljak  biti 280 dinara.

Mlađi referent nam pruža priliku da u uzbudljivoj komediji gledamo oskarovce Roberta De Nira i En Hatavej. Priča je o pripravniku jednog modnog časopisa kojeg glumi De Niro. Ben,  70-godišnji penzioner i udovac,  živi monotonim životom. Kako bi uneo živosti u svoj život, Ben odlučuje da se prijavi  na pripravničko mesto u uredništvu modnog časopisa. Humorističnu stranu Robertove uloge možete pogledati u terminu  od 20:00h, a cena ulaznice je 260 dinara. U ponedeljak cena će biti 200 dinara.

Drama Pored mene koju je režirao Stevan Filipović za temu ima učenike IV-3, koji umesto odlaska na planiranu ekskurziju ostaju zaključani u učionici. Tada svi u razredu od sportista preko štrebera, po prvi put moraju da rade nešto zajedno. Dok neki ne mogu da prežale što nisu na ekskurziji drugi vide mogućnost da naprave žurku i lepo se provedu. Nove ljubavi, stare tajne i neprijateljstva isplivaće na površinu te noći kada će svi imati priliku da druge oko sebe vide drugačijim očima. Ako ne želite da propustite  šta su sve učenici bez telefona i interneta radili zaključani u školi, možete je pogledati od 19:15h. Glumačku postavu čine između ostalih: Mirjana Karanović, Dragan Mićanović, Hristina Popović… Cena karte je 260, u ponedeljak 200 dinara.

Drama sa elementima avanture donosi uzbudljivu priču o najvišoj planini na svetu. Film dokumentuje  neverovatne događaje koji se mogu dogoditi na opasnim poduhvatima penjanja. Pogodili ste! U pitanju je ovogodišnje filmsko ostvarenje Everest. U pitanju su dve ekspedicije koje će se suočiti sa najsnažnijom snežnom olujom koje je čovečanstvo doživelo. Njihovu hrabrost testiraće najopasnija prirodna nepogoda. U ovoj avanturi gledaćete  Džejsona Klarka, Džona Hoksa i Džejka Džilenhala u terminu od 22:00h. Cena ulaznice je 260 dinara, a u ponedeljak biće 200 dinara.

Marsovac: Spasilačka misija u 3D formatu prikazuje misiju na Marsu, kada nakon zastrašujuće oluje posada svemirskog broda Ares ostavlja jednog od astronauta na planeti. Misleći da je umro, oni ostavljaju Vatnija koji ipak uspeva da preživi. Vatni je ostao sam na nenaseljenoj planeti Mars i moraće da se navikne na tamošnje uslove da bi opstao. On šalje signal zemlji da je živ. Ova naučna fantastika sa Metom Dejmonom kao Vatnijem, može se pogledati od 17:30 i  21:00h. Cena karte je 350, dok će u ponedeljak biti 280 dinara.

Za najmlađe posetioce biće prikazan sinhronizovan film Smotanko i Trapavko: Neverovatna misija. Ova komedija prati dva prijatelja  Mortadela i Filemona, dva najvrednija špijuna tajne agencije TIA. Oni su super agenti jer uspevaju da reše baš sve kriminalne slučajeve koje ostali  ne mogu.  Da bi rešili te zadatke oni uvek koriste razne maske i bizarne sprave koje deluju besmisleno. Upravo zbog toga su nepresušan izvor zabave. Termin prikazivanja ove uzbudljive komedije je od 14:00h.  Cena ulaznice je 350 dinara, dok će u ponedeljak biti 280 dinara.

Lavirint: Beg kroz zgarišta je nastavak epske sage ’’Lavirint’’ u kojem  Tomas i Ledinaši moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom ’’WCKD’’. U potrazi za dokazima doći će do Zgarišta, opustošenog predela ispunjenog nezamislivim preprekama. Ledinaši ulaze i u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njihove šokantne planove. Film se može pogledati u terminu od 17:00h. cena karte je 260 dinara, dok će u ponedeljak biti 200 dinara.

Planetarno popularni  Malci 3D (The Minions) mogu se pogledati od 15:10h, a za dane vikenda i od 11:45h. Počeli kao jednoćelijski žuti organizmi Malci su se razvijali vekovima ali su uvek služili najgroznijim gospodarima. Kada ostanu bez  zlog šefa, Malac Kevin će uz pomoć tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba pokušati da pronađe novog gazdu. Kevin, Stjuart i Bob krenuću u pravu avanturu, dok se ne pojavi potencijalna gospodarica Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović). Skarlet je prvi najveći ženski zlikovac koja će se u Njujorku susresti sa najvećim izazovom: spasiti Malce od istrebljenja. Ovu sinhronizovanu pustolovinu Malaca možete pogledati po ceni od  350 dinara. U ponedeljak cena karte iznosi 280 dinara.

Jedanaestogodišnja Rajli glavni je lik u sinhronizovanom američkom filmu U mojoj glavi 3D, koji stiže u terminu od  13:30h. U njenom kontrolnom centru uma nalazi se pet emocija koje vredno rade: radost koja se stara da devojčica bude srećna, strah koji se brine o bezbednosti, gađenje koje sprečava Rajli da se otruje – fizički i duhovno, bes da sve bude pošteno i tuga za koju nije sigurna koja je njega uloga. Kada se njena porodica preseli u drugi grad, njene emocije će pokušati da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Cena ulaznice je 350 dinara.

Za ostale informacije posetite sajt Kupine.


Marija Trajković

 

0