Bioskop Kupina predstaviće ove nedelje pet novih ostvarenja: Zlokoban 2, Nevidljivi dečak, Letnja avantura: Nova generacija, Poseta i Lavirint: Beg kroz zgarište.  

Američki horor film Zlokoban 2 (Sinister 2) koji je režirao Kiran Fol je nastavak filma Zlokoban iz 2012. godine. Kao i iz prvog dela, zaštitnički nastrojena majka i njeni devetogodišnji blizanci nalaze se u ruralnoj kući, u kojoj zli duh nastavlja da ih prati. Ovo ostvarenje možete pogledati u terminu od 22:30h. Cena ulaznice je 260 dinara, a za ponedeljak 200 dinara.

Komedija Nevidljivi dečak je prošlogodišnje italijansko ostvarenje koje u fokusu priče ima trinaestogodišnjeg Majkla. Majkl  živi u pomorskom gradiću i ne vole ga u školi. On samo želi da privuče pažnju Stele, devojke koja ga naizgled ne primećuje. Sve se menja jednog dana kada se Majkl pogleda u ogledalo i shvati da je nevidljiv. Njegova najveća životna avantura može da počne. Ovu uzbudljivu avanturu možete pogledati od 16:15h, po ceni od 260 dinara. Cena u ponedeljak iznosi 200 dinara.

Letnja avantura: Nova generacija dolazi u Kupinu od 19:15h kada će gledaoci biti u prilici da pogledaju šta im ovoga puta porodica Grizvold priprema. Sada je Klarkov sin odrastao i vodi porodicu na putovanje, slično onima na koje ga je vodio otac. Rasti Grizvold vodi suprugu i dvojicu sinova u američki zabavni park. Pokušaće sve da zbliži porodicu, ali stvari se neće odvijati baš po planu. Ovu komediju sa neočekivanim ludorijama i smešnim nezgodama Grizvoldovih možete pogledati po ceni od 260 dinara. U ponedeljak cena karte iznosiće 200 dinara.

Poseta je uzbudljiva horor priča o  ’’vraćanju korenima’’. Američko ostvarenje, na kom je kao scenarista, režiser i producent radio Najt Šjamalan, govori  o strašnoj priči o bratu i sestri. Oni odlaze kod dede i babe na farmu u Pensilvaniji, ali otkrivaju da je stariji bračni par umešan u zastrašujuće stvari. Shvataju da su šanse da se vrate kući sve manje i manje…  Poseta se može pogledati od 21:00h. Cena za ovo ostvarenje je 260 dinara, a u ponedeljak 200 dinara.

Lavirint: Beg kroz zgarišta je nastavak epske sage ’’Lavirint’’ u kojem  Tomas i Ledinaši moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom ’’WCKD’’. U potrazi za dokazima doći će do Zgarišta, opustošenog predela ispunjenog nezamislivim preprekama. Ledinaši ulaze i u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njihove šokantne planove. Film se može pogledati u terminu od 19:30 i 21:45h. Cena karte je 260 dinara, dok će u ponedeljak biti 200 dinara.

Zmajevo gnezdo: Zora ratnika dolazi u Kupinu kao animirana adaptacija popularnog MMORPG iz ’’Shanda’’ u režiji Bila Bordena. Boginja Altea stvorila je divan svet u harmoniji i prosperitetu, pod zaštitom dva mistična zmaja. Zbog toga, ona je probudila zavist u svetu bogova. Da  li su zli neprijatelji uspeli da unište Altein svet i stvore haos možete pogledati u terminu od 16:00h, po ceni od 350 dinara. Za dane vikenda termin će biti i od 11:00h, u ponedeljak je cena  280 dinara.

Sve što poželiš je komedija o Nilu Klarku, nastavniku koji će iznenada otkriti da poseduje magične moći. On jednim pokretom ruke može da učini šta god poželi. Jedini problem jeste da izgovori prave reči i da zna tačno šta želi. U jednom periodu će morati da donese ozbiljnu odluku u svom životu: koga da izabere između devojke i psa. Ovu komediju možete pogledati u terminu od 18:00h, po ceni od 260 dinara, dok će u ponedeljak biti 200 dinara.

Planetarno popularni  Malci 3D (The Minions) mogu se pogledati  u terminu od 14:30 i 17:30h. Za dane vikenda termin prikazivanja biće i od 12:00h. Počeli kao jednoćelijski žuti organizmi Malci su se razvijali vekovima ali su uvek služili najgroznijim gospodarima. Kada ostanu bez  zlog šefa, Malac Kevin će uz pomoć tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba pokušati da pronađe novog gazdu. Kevin, Stjuart i Bob krenuću u pravu avanturu, dok se ne pojavi potencijalna gospodarica Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović). Skarlet je prvi najveći ženski zlikovac koja će se u Njujorku susresti sa najvećim izazovom: spasiti Malce od istrebljenja. Ovu sinhronizovanu pustolovinu Malaca možete pogledati po ceni od  350 dinara. U ponedeljak cena karte iznosi 280 dinara.

Jedanaestogodišnja Rajli glavni je lik u sinhronizovanom američkom filmu U mojoj glavi 3D, koji stiže u terminu od 14:00h, dok će za dane vikenda termin prikazivanja biti i u 12:30h. U njenom kontrolnom centru uma nalazi se pet emocija koje vredno rade: radost koja se stara da devojčica bude srećna, strah koji se brine o bezbednosti, gađenje koje sprečava Rajli da se otruje – fizički i duhovno, bes da sve bude pošteno i tuga za koju nije sigurna koja je njega uloga. Kada se njena porodica preseli u drugi grad, njene emocije će pokušati da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Cena ulaznice je 350 dinara, a u ponedeljak iznosi  280 dinara.

Za ostale informacije posetite sajt Kupine.

 

Marija Trajković

0