Bioskop Kupina je za period od 11. do 17. juna pripremio novi film na repertoaru, a ovog puta to je američka Svita. Takođe, iz francuskog filmskog karavana iz ciklusa Zločin i misterije biće prikazan film Pupupidu (Poupoupidou).  Na programu je i dugo očekivani nastavak filma Svet iz doba Jure.

Bioskopska verzija televizijske serije Svita može se pogledati svakog dana i za dane vikenda u terminu od 20:00h, a u utorak od 21:00h. Vinset Čejs zajedno sa još trojicom drugova vraća se i ostvaruje poslovnu saradnju sa agentom Arijem Goldom. Drugari imaju mnogo ambicija, ali se još uvek drže zajedno. Ovoga puta krstare živopisnim svetom Holivuda. Cena karte je 260 dinara, osim ponedeljka kada će biti 200 dinara.

Filmsko ostvarenje iz 2011. godine Pupupidu Iz francuskog filmskog ciklusa Zločin i misterije  stiže u utorak 16.juna od 19:00h. Priča prati mladog Parižanina Davida Rusoa, pisca krimi romana.  U prelepoj plavuši pronalazi inspiraciju. Tačnije, oboje se nalaze u francuskom gradu Mutu: on nema želje da piše, a ona je mrtva. Pretpostavlja se da je izvršila samoubistvo lekovima za spavanje. Međutim, David  istražujući njenu prošlost, pronalazi inspiraciju za svoj novi roman. Film je zabranjen za mlađe od 12 godina, a cena karte je u iznosu od 100 dinara (gratis kokice).

Komedija Špijuni je priča o Suzan Kuper koja osim što radi kao analitičarka u CIA, istovremeno je i heroj koji se upušta u najopasniju misiju. Kada njen partner nestane sa lica zemlje i kada se drugi tajni agent nađe u nevolji, Suzan se prijavljuje da se infiltrira u smrtonosni svet dilera oružja, da bi pokušala da spreči globalnu katastrofu. Ova urnebesna komedija je na repertoaru svakog dana od 18:00 i 22:00h, a u četvrtak, petak i dane vikenda u terminu i od 20:00h. Cena ulaznica je u iznosu od 250 dinara, u ponedeljak od 200 dinara.

Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom 3D – najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad. On će morati da udruži snage sa njemu ne tako dragim Planktonom, i pođe na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog. Ova morska avantura moći će da se pogleda svakog dana u terminu od 14:30 i 16:15h. Za dane vikenda biće u terminu od 11:30 i 14:30h. Cena ulaznice iznosi 350 dinara, a u subotu, nedelju i ponedeljak koštaće 280 dinara.

Treći nastavak dugo očekivanog Sveta iz doba Jure snimljen u 3D tehnici može se pogledati u terminima od 17:00, 19:15 i 21:30h. Za dane vikenda prikazaće se u terminu i od 13:00h. Stiven Spilberg kao izvršni producent i Kolin Trevorov kao režiser donose uzbudljivu akcionu avanturu koja se dešava na ostrvu Isla Nublar. Karte su u prodaji od 350 dinara, za ponedeljak cena je 280 dinara.

Sinhronizovan film Kod kuće 3D donosi toplu, uzbudljivu i zabavanu priču o vanzemaljskoj vrsti Buv, koja dolazi na Zemlju i odlučuje da tu planetu nazove domom jer im se puno dopala. Odmah okružuju ljude i sele ih na drugo mesto. Ovo interesantno animirano kinematografsko ostvarenje u kome Ivan Zečević Zeka pozajmljuje glas jednom od glavnih junaka, mališani će moći da pogledaju svakog dana ove bioskopske nedelje od 15:30h, osim subote i nedelje kada će biti u terminu i od 12:30h. Cena karte je 350 dinara, a u ponedeljak se može uzeti po ceni od 280 dinara.

Za više informacija, posetite sajt bioskopa Kupina.

 

Marija Trajković

0