Bioskop Kupina pripremio je za ovu bioskopsku nedelju pored standardnih projekcija i dve nove: Haos u najavi  i Poklon.  Takođe, biće prikazana i najgledanija evropska ostvarenja iz 2013. godine.

Haos u najavi je komedija za koju je scenario napisala Ejmi Šumer, koja i tumači glavni ženski lik. Ejmi igra ženu koja živi život po svojim pravilima i nikom se ne pravda. Po zanimanju je novinar i ne zani-maju je ozbiljne veze. Kada počinje da radi na članku o mladom sportskom lekaru Aronu, ona se zaljubljuje. Termin prikazivanja ovog ostvarenja je od 19:45h, a cena ulaznice je 260 dinara. U ponedeljak cena će biti 200 dinara.

Poklon je triler koji u fokusu ima  mladi bračni par Sajmona i Robin. Život i brak teku im po planu, ali jednog dana u grad se vraća Sajmonov poznanik iz srednje škole. Nakon naizgled slučajnog susreta njih dvojice, počinje da se otkriva tajna stara skoro 20 godina. Poklon možete pogledati od 22:00h. Ulaznica košta 260 dinara, dok će u ponedeljak biti 200 dinara.

poklon

Fantastična četvorka je ostvarenje koje donosi priču o četvoročlanoj ekipi koja mora da se teleportuje u alternativni univerzum. Njihova fizička forma biće promenjena, a dobiće i nove sposobnosti. Cilj je iskoristiti te sposobnosti da bi se izborili sa neprijateljem i  spasili Zemlju. Ovaj akcioni film može se pogledati u letnjem bioskopu od 20:15h. Karte se mogu nabaviti po ceni od 260 dinara, a u ponedeljak 200 dinara.

U Kupini je i ove nedelje na programu Nemoguća misija sa podnaslovom ,,Otpadnička nacija’’. Kroz drugi nastavak Nemoguće misije vodi nas Tom Kruz, koji tumači lik Itana Hanta. On će morati da se izbori sa nevoljama na koje nailazi, ali ne samo fizičkim već  i emotivnim. Pritom, Hant će proveriti lojalnost svoje ekipe, sopstvenu izdržljivost ali i planove špijunke koja mu je spasila život. Posetioci mogu pogledati ovaj akcioni film u terminu od 22:00h u bioskopu na otvorenom. Cena ulaznica košta  260 dinara, a u ponedeljak 200 dinara.

Antmen 3D je priča o Skotu Langu, vrhunskom lopovu koji mora da prihvati ulogu heroja. Naime, sposobnosti koje ima moraće da iskoristi da bi pomogao svom mentoru. Skot mora da zaštiti tajnu koja leži iza spektakularnog odela Antmena od najezde pretnji nove generacije. Da li će uspeti u tome da izvede najveću pljačku sveta, posetioci mogu pogledati u terminu od 17:45h. Cena ulaznice je u iznosu od  350 dinara.

Planetarno popularni  Malci 3D (The Minions) mogu se pogledati  u terminima od 11:30, 14:45 i 16:15h. Počeli kao jednoćelijski žuti organizmi Malci su se razvijali vekovima ali su uvek služili najgroznijim gospodarima. Kada ostanu bez  zlog šefa, Malac Kevin će uz pomoć tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba pokušati da pronađe novog gazdu. Kevin, Stjuart i Bob krenuću u pravu avanturu, dok se ne pojavi potencijalna gospodarica Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović). Skarlet je prvi najveći ženski zlikovac koja će se u Njujorku susresti sa najvećim izazovom: spasiti Malce od istrebljenja. Ovu sinhronizovanu pustolovinu Malaca možete pogledati po ceni od  350 dinara. U ponedeljak cena karte iznosi 280 dinara.

minions

Ciklus evropskih filmova filmova ove bioskopske nedelje donosi  sledeća  ostvarenja:

od 12:00 i 18:00h The hour of the lynx: Naučnica Lizbet obraća se sveštenici Helen za molbu. Reč je o mladiću koji je poslat na psihijatrijsko odeljenje visoke bezbednosti, jer je ubio jedan bračni par. Mladić je pokušao da izvrši i samoubistvo, stalno pričajući o Bogu. Ove dve žene pokušaće da prodru u dušu mladića želeći da je očiste od zla.

od 14:00 i 22:00h The lunchbox: Mesto događanja je Mambaja, u kome se povezuju dvoje ljudi. Zbog pogrešno isporučenog lunchbox-a, upoznaju se Saajan, usamljeni penzioner i  ILa, nesrećna doma-ćica. Oni počinju da razmenjuju poruke preko daily lunchbox-a.

od 16:00h Love is a perfect crime: Mark, profesor književnosti u Lozani, ima raznorazne afere sa studentkinjama. Nakon što jedna od njih nestane, on susreće Anu koja pokušava da sazna sve o mladoj devojci koja je nestala.

od 20:00h Of horses and men: Dirljiva priča o vezi između životinja i ljudi, tačnije konja i muškarca. Preplitanje ljubavi i smrti na čudan način, sa ogromnim posledicama.

Filmovi iz evropskog ciklusa mogu se pogledati svakog dana u velikoj sali bioskopa Kupina. Ulaz je u iznosu od 100 (gratis kokice).

Jedanaestogodišnja Rajli glavni je lik u sinhronizovanom američkom filmu U mojoj glavi 3D, koji stiže u terminu od 13:00h. U njenom kontrolnom centru uma nalaze se pet emocija koje vredno rade: radost koja se stara da devojčica bude srećna, strah koji se brine o bezbednosti, gađenje koje sprečava Rajli da se otruje – fizički i duhovno, bes da sve bude pošteno i tuga za koju nije sigurna koja je njega uloga. Kada se njena porodica preseli u drugi grad, njene emocije će pokušati da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Cena ulaznice je 350 dinara, a u ponedeljak iznosi  280 dinara.

Za ostale informacije posetite sajt Kupine.

 

Marija Trajković

 

0