Bioskop Kupina pripremio je za ovu bioskopsku nedelju pored standardnih ostvarenja i dve nove projekcije Antmen i Magic Mike. Takođe, biće prikazani i filmovi iz norveškog ciklusa.

Ciklus norveških filmova ove bioskopske nedelje donosi nekoliko novih ostvarenja:

od 12:00 i 16:00h Finn (sa engleskim prevodom).  Devetogodišnji dečak Fin živi sa ocem. Želja mu je da se bavi muzikom, ali otac želi da postane fudbaler. Kada Fin upozna starca koji svira violinu, sastajaće se sa njim da bi vežbao.

od 14:00 i 22:00h Soof (sa engleskim prevodom). Soof je sredovečna žena, u svojim četrdesetim godinama ona ima sve: decu, brak, karijeru, muža. Međutim, sve se ubrzo menja. Soof upoznaje Jima, koreografa i zaljubljuje se u njega.  Čini se da gubi kontrolu nad svojim životom i da joj izmiče.

od 17:30h Those Were The Days (sa engleskim prevodom).  Nakon što Holandija gubi svetski kup 1974. godine, Jap Kooiman baca televizor kroz prozor. U tom trenutku sve kreće po zlu, jer je zgnječio psa svoje svekrve. Policija ga hapsi, ali sledi još gora stvar: odvode ga na psihijatrijska ispitivanja.

19.00 Selected Dutch Shorts 2013

Antmen 3D je priča o Skotu Langu, vrhunskom lopovu koji mora da prihvati ulogu heroja. Naime, njegove sposobnosti moraće da iskoristi da bi pomogao svom mentoru. Skot mora da zaštiti tajnu koja leži iza spektakularnog odela Antmena od najezde pretnji nove generacije. Da li će uspeti u tome da izvede najveću pljačku sveta, posetioci mogu pogledati u terminu od 20:30h. Cena ulaznice je u iznosu od 350 dinara.

Ant-Man_Poster

Magic Mike XXL stiže u terminu od 23:00h, dok će u bioskopu na otvorenom, u petak i za dane vikenda  biti prikazan od 21:00 i 23:00h. U ponedeljak  i  utorak prikazivaće se u terminu od 21:00h. Magic Mike je komedija o Majku, mladiću koji se bavi stripovima. Nakon što se posle tri godine vraća  staroj ekipi, on priprema novi spektakl: finalni nastup. Na tom putu, Majk će sresti nove ljude, steći će nova poznanstva ali i videti stare poznanike.Cena će biti  280 dinara, a za biskop u Banovini 260 dinara.

Channing_2x

Planetarno popularni  Malci 3D (The Minions) mogu se pogledati  u terminima od 12:00, 13:30, 17:00 i 18:45h. U letnjem bioskopu  za dane vikenda i ponedeljak termin za prikazivanje je 21:00h. Počeli kao jednoćelijski žuti organizmi Malci su se razvijali vekovima ali su uvek služili najgroznijim gospodarima. Kada ostanu bez  zlog šefa, Malac Kevin će uz pomoć tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba pokušati da pronađe novog gazdu. Kevin, Stjuart i Bob krenuću u pravu avanturu, dok se ne pojavi potencijalna gospodarica Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović). Skarlet je prvi najveći ženski zlikovac koja će se u Njujorku susresti sa najvećim izazovom: spasiti Malce od istrebljenja. Ovu sinhronizovanu pustolovinu Malaca možete pogledati po ceni od 350 dinara, dok je cena za letnji bioskop po ceni od 280 dinara.

Minions-poster1

 

Jedanaestogodišnja Rajli glavni je lik u sinhronizovanom američkom filmu U mojoj glavi, koji stiže u terminima od 15:15h. U petak i za dane vikenda može se pogledati u terminu od 21:00h. U njenom kontrolnom centru uma nalaze se pet emocija koje vredno rade: radost koja se stara da devojčica bude srećna, strah koji se brine o bezbednosti, gađenje koje sprečava Rajli da se otruje – fizički i duhovno, bes da sve bude pošteno i tuga za koju nije sigurna koja je njega uloga. Kada se njena porodica preseli u drugi grad, njene emocije će pokušati da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Cena ulaznice je 350 dinara, a u ponedeljak iznosi 280 dinara.

Inside_Out_(2015_film)_poster

Terminator – Genisis 3D je uzbudljiva akcija počinje kada Džon Konor, vođa pokreta otpora ljudi, pošalje svog narednika Kajla Risa nazad u 1984. godinu da zaštiti Saru Konor. Ris će imati zadatak i da odbrani budućnost, ali zbog pukotine u vremenskom toku on će se naći u novoj, ali nepoznatoj verziji prošlosti. Na tom putovanju kroz vreme on se susreće sa  opasnim neprijateljem zvanim Čuvar. Ova naučna fantastika sa Arnoldom Švarcenegerom u jednoj od uloga, može se pogledati u terminu od 22:30h. Cena ulaznice biti 350 dinara, dok će u ponedeljak biti 280 dinara.

Za ostale informacije posetite sajt Kupine.

 

Marija Trajković

0