Bioskop Kupina za period od 2. do 8. jula pored standardnih ostvarenja na repertoaru nudi film „The Minions“ (Malci), kao i filmove koji se mogu pogledati i u letnjem bioskopu u dvorištu Univerziteta (Banovina).  Posetioci će takođe imati priliku da uživaju u najkvalitetnijim norveškim filmovima do  4.jula.

Ove biskopske nedelje u Kupinu stižu ostvarenja iz Norveške, koja se do 4.jula mogu pogledati u sledećim terminima:

od 12:00h film Totally true love (sa engleskim prevodom). U fokusu priče je devojčica koja se prvi put zaljubljuje, ali u dečaka iz protivničkog studentskog tabora.

od 14:00h film The Leverpool Goalie (sa srpskim prevodom). Jo je dečak sa bujnom maštom, ali nedovoljno talenta za fudbal. Beznadežan je fudbalski golman, a pritom smeta drugovima iz razreda. On čini sve kako bi uspeo u životu.

od 16:00h film Victoria (sa engleskim prevodom). Drama koju je režirao Torun Lian je priča o ljubavi kćerke velikog zemljoposednika i sina lokalnog milionera.

od 18:00h film Pioneer (sa engleskim prevodom). Triler koji donosi priču iz 80ih kada jedan ronilac opsednut da dosegne norveško morsko dno uzrokuje nesreću.

od 20:00h film Kon-Tiki (sa srpskim prevodom). Legendarni istraživač Thor Heierdal i njegovih epskih 4.300 milja koje je prešao preko Pacifika da bi dokazao da su Južnoamerikanci naselili Poloneziju.

od 22:00h film I am yours (sa engleskim prevodom). Mina, mlada samohrana majka, tragajući za ljubavlju, traži osećanja sa muškarcima sa kojima je bila povezana. Sve veze su joj duge, ali prazne i bezuspešne. Upoznaje Jespera, švedskog režisera za kojim gubi glavu.

Baner-norveski-film

Posetioci mogu da podignu besplatne ulaznice na biletarnici bioskopa, ako su ih dobili preko zvanične fb stranice bioskopa, preko aplikacije Cooltura ili od bioskopa Kupina.

Planetarno popularni  Malci (The Minions) stižu u Kupinu 8.jula u terminima od 18:00 i 20:00h. Počeli kao jednoćelijski žuti organizmi, Malci su se razvijali vekovima ali su uvek služili najgroznijim gospodarima. Kada ostanu bez  zlog šefa, Malac Kevin će uz pomoć tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba pokušati da pronađe novog gazdu. Kevin, Stjuart i Bob krenuću u pravu avanturu, dok se ne pojavi potencijalna gospodarica Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović). Skarlet je prvi najveći ženski zlikovac koja će se u Njujorku susresti sa najvećim izazovom: spasiti Malce od istrebljenja. Ovu sinhronizovanu pustolovinu Malaca možete pogledati po ceni od 350 dinara.

Terminator – Genisis 3D je uzbudljiva akcija počinje kada Džon Konor, vođa pokreta otpora ljudi, pošalje svog narednika Kajla Risa nazad u 1984. godinu da zaštiti Saru Konor. Ris će imati zadatak i da odbrani budućnost, ali zbog pukotine u vremenskom toku on će se naći u novoj, ali nepoznatoj verziji prošlosti. Na tom putovanju kroz vreme on se susreće sa  opasnim neprijateljem zvanim Čuvar. Ova naučna fantastika sa Arnoldom Švarcenegerom u jednoj od uloga, može se pogledati u terminu od 14:00 i 22:00h. Cena ulaznice biti 350 dinara, dok će u ponedeljak biti 280 dinara.

Jedanaestogodišnja Rajli glavni je lik u sinhronizovanom američkom filmu U mojoj glavi, koji stiže u terminima od 12:00 i 16:15h. Za dane vikenda može se pogledati u terminima i od 11:30 i 12:30h. U njenom kontrolnom centru uma nalazi se pet emocija koje vredno rade: radost koja se stara da devojčica bude srećna, strah koji se brine o bezbednosti, gađenje koje sprečava Rajli da se otruje – fizički i duhovno, bes da sve bude pošteno i tuga za koju nije sigurna koja je njega uloga. Kada se njena porodica preseli u drugi grad, njene emocije će pokušati da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Cena ulaznice je 350 dinara, a u ponedeljak iznosi 280 dinara.

Treći nastavak dugo očekivanog Sveta iz doba Jure snimljen u 3D tehnici može se pogledati u terminu od 18:00h. Za dane vikenda prikazaće se u terminu i od 13:15h. Stiven Spilberg kao izvršni producent i Kolin Trevorov kao režiser donose uzbudljivu akcionu avanturu koja se dešava na ostrvu Isla Nublar. Karte su u prodaji od 350 dinara, dok je za ponedeljak cena  280 dinara.

Sinhronizovana komedija Ted  vraća se u bioskop drugim nastavkom, koji se može pogledati u terminu od 20:00h. Cena ulaznice je 350 dinara. Za dane vikenda i u ponedeljak i utorak, u letnjem bioskopu biće prikazan u terminu i 23:00h. Cena je 260 dinara, dok će u ponedeljak biti 200 dinara. U drugom nastavku popularne komedije vraća se Set Mekfarlan kao scenarista i reditelj, a pozajmljuje i glas glavnom liku. Pored njega pojavljuje se i Mark Valberg.

Za ostale informacije posetite sajt Kupine.

 

Marija Trajković

0