Ljubitelji fima će narednih dana u bioskopu Kupina biti u prilici da pogledaju sedam različitih filmova.  Kao i do sada, na repertoaru su i dva sinhronizovana filma posvećena najmlađim članovima publike.

Animirani film Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom biće prikazan u 2D-u 3D-u. Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad. On će morati da udruži snage sa njemu ne tako dragim Planktonom, i pođe na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog. U projekcijama u 2D formatu najmlađi će moći da uživaju svakog dana ove filmske nedelje od 15h, kao i u terminu od 11:30h u subotu i nedelju (23. i 24. maj). Cena karte za sve dane biće 260din, sem ponedeljka kada je cena karte za sve filmove u 2D formatu 200din. U boljem kvalitetu slike, 3D-u, najmlađi će imati priliku da uživaju svakog dana ove nedelje osim petka. Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom biće projektovan svakog dana od 17h, a u subotu i nedelju imaće i dva dodatna termina od 12h i 13.30h. Cena karte za projekcije u 3D-u je 350din, izuzetak je ponedeljak, kada je cena karte za projekcije u 3D-u 280din.

the-spongebob-movie-sponge-out-of-water-super-absorbent-with-a-bubble-blast-of-energetic-fun-humor-and-some-heartwarming-moments-as-swe

Studio Marvel predstavlja film Osvetnici – Era Altrona. Epski nastavak najuspešnijeg filma o superherojima svih vremena biće projektovan i ove filmske nedelje u 3D-u. U filmu igraju Robert Dauni Džunior ponovo u ulozi Iron Mana, Kris Hemsvort kao Tor, Mark Rufalo kao Hulk i Kris Evans kao Kapetan Ameriika. Zajedno sa Skarlet Johanson kao Crnom Udovicom, Džeremijem Renerom kao Sokolom i uz dodatnu pomoć Semjuela L Džeksona kao Nika Fjurija, Dona Čidla kao Džejmsa Rodsa/Ratna mašina, Kobi Smolders kao agenta Marije Hil i Stelana Skarsgarda kao Erika Selviga, tim će morati ponovo da se ujedini da bi porazili Džejmsa Spejdera u ulozi Altrona, zastrašujućeg tehnološkog negativca upornog u nameri da istrebi ljude. Svi ljubitelji Marlvelovih filmskih ostvarenja moći će da pogledaju i ovo  u terminu od 17h u četvrtak i petak (21. i 22. maj) a ostalim danima od 17.15h. Cena karte je 350din, a u ponedeljak će biti 280din.

Drugi animirani film koji je namenjen pripadnicima najmlađe generacije nosi naziv Kod kuće, i biće emitovan takođe u 3D-u. Topao, uzbudljiv i zabavan, prožet fantastičnom muzikom, animirani film Kod kuće je priča o vanzemaljskoj vrsti Buv, koja dolazi na Zemlju i odlučuje da tu planetu nazovu domom jer im se puno dopala. Odmah okružuju ljude i sele ih na drugo mesto. Film je sinhronizovan na srpski, što znači da će najmlađi posetioci moći nesmetano da uživaju u ovom ostvarenju. Ovo interesantno animirano kinematografsko ostvarenje u kome Ivan Zečević Zeka pozajmljuje glas jednom od glavnih junaka, mališani će moći da pogledaju svakog dana ove bioskopske nedelje od 15:30h, a cena karte će biti 350 din. U ponedeljak, s obzirom na to da će Kod kuće biti prikazan u 3D-u, cena karte će biti 280din.

Raspevane lepotice se vraćaju u filmu Pitch Perfect 2 – Na putu do zvezda 2D , nastavku originalnog hit filma. Film režira Elizabet Benks, koja i glumi u njemu i producira ga zajedno sa Polom Bruksom i Maksom Hendelmanom. Scenarista Kej Kenon se takođe vratio u ekipu i napisao sledeće poglavlje. Nastavak mjuzikla koji je oduševio gledaoce svi zainteresovani će moći da pogledaju svakog dana, osim petka, u terminu od 19h. Cena karte je 260din, a u ponedeljak će biti 200din.

Iz studija Dizni stiže uzbudljiva, misteriozna avantura dvostrukog oskarovca Breda Berda, Tomorrowland 2D  u kojoj glavnu ulogu ima oskarovac Džordž Kluni. Povezani istom sudbinom, nekadašnje dete-genije Frenk (Kluni), otupeo od razočaranja i Kejsi (Brit Robertson), pametna i optimistična tinejdžerka koja puca od naučne znatiželje, upustiće se u opasnu misiju kako bi razotkrili tajne enigmatičnog mesta koje se nalazi negde u prostoru i vremenu i poznato je samo kao „Tomorrowland“. Ono što će tamo morati da urade, promeniće svet i njih zauvek. Ukoliko ste fan Diznijevih filmova, možete da dopunite svoju filmsku kolekciju i pogledate Zemlju budućnosti svakoga dana ove filmske nedelje u terminu od 19:45h, a u četvratk (21. maj) film će biti prikazan u 19h. Cena karte je 260din svakog dana, sem ponedlejka kada će biti 200din.

 

Reditelj koji je izmislio postapokaliptični žanr i originalni autor franšize Pobesneli Maks, Džordž Miler, predstavlja nove avanture pustinjskog ratnika Maksa Rokatanskog! Progonjen turbulentnom prošlošću, Maks Rokatanski u usamljeničkom lutanju vidi najbolju šansu za preživljavanjem. Ali, nakon susreta sa lepom Furiozom i odbeglom grupom iz Citadele, grada čije stanovnike teroriše tiranin Džo, postaće deo neizbežnog rata koji sledi. Pobesneli Max:Autoput besa 3D svi zainteresovani moći će da pogledaju svakoga dana od 21h, a u petak (22. maj) film će biti projektovan od 21:30h. S obzirom na to da će ovaj film biti projektovan u 3D-u, cena karte svim danima biće 350din, a za ponedeljak – uvek isto pravilo, za 3D filmove je cena 280din.

Legendarni reditelj Sem Reimi i reditelj Gil Kenan  uradili su rimejk horor filma iz 80-ih. Na veliko platno preneli su priču o porodici čiju kuću u predgrađu opsedaju zli duhovi. Kada napadi zastrašujućih prikaza eskaliraju i zarobe njihovu najmlađu ćerku, porodica mora zajedno da je spasi pre nego što nestane zauvek. Poltergajst: Kućni duh biće prikazan u 3D formatu svakog dana od 22h, a cena karte će biti 350din. Ponedeljak ponovo nosi titulu najpovoljnijeg dana za odlazak u bioskop, pa će ovog dana cena karte biti 280din.

Više informacija o filmovima i pratećim programima Kupine, možete naći na njihovom zvaničnom sajtu. 

 

Anđela Laban

0