Bioskop Kupina je ove nedelje pripremila prikazivanje Gradovi na papiru i Pikseli.  Na repertoaru će biti i filmovi iz francuskog karavana.

Francuski karavan filmova kojeg čine klasici u ovoj bioskopskoj nedelji donose sledeća ostvarenja:

od 12:00 i 17:30h Žil i Džim: priča o Nemcu Žilu i Francuzu Džimu koji su najbolji prijatelji, ali se obojica zaljubljuju u istu devojku. Žil i Ketrin se venčaju, ali ona još uvek voli Džima…

od 14:00 i 22:00h Hirošimo, ljubavi moja: dugometražni film Alena Renea donosi dramu o jednoj ljubavi tokom koje se ne zna da li će se ona vratiti u Pariz svom mužu i deci ili će ostati u Japanu, sa njim.

od 16:00h Pepe le Moko: Pepe le Moko je model za opsi romantične strane ljudi sa margine i za slikanje mitologije neuspeha. Ovaj model bio je karakterističan za predratnu kinematografiju. Narodna poezija u punom sjaju: loši momci, lake devojke, alkohol…

od 19:30h Crveni krug: film prikazuje sudbine nekoliko likova  koje pokreću različiti motivi, ali zajednička nit – usamljenost.

Gradovi na papiru, ovogodišnje ostvarenje je romatnična avantura koja u fokusu priče otkriva Kventina, maturanta zaljubljenog u Margo. Kada ona nestane, ostavlja mu skrivene poruke koje on mora da dešifruje da bi je našao.  U potragu za njom Kventin uključuje i prijatelje, pa spasavanje postaje uzbudljiva avantura.  Ovo američko ostvarenje može se pogledati u letnjem bioskopu u terminu od 20:30h, po ceni od 260 dinara. U ponedeljak iznos će biti 200 dinara.

tumblr_nl3i2zTJNH1qjhzvpo1_r1_500

Pikseli stižu u Kupinu u terminu od 13:30h, po ceni od 260 dinara. Ova akciona komedija sa elementima naučne fantastike govori o Breneru, Kuperu, Lamonsofu i Plantu. Oni su spašavali više puta svet, ali u video igricama. Sada je došao red da stvarno spasu svet. Prijatelji će morati da se bore sa intergalatički vanzemaljci. Termin prikazivanja je od 13:30h, a u bioskopu na otvorenom od 22:30h. Cena ulaznica je 260 dinara, dok će ponedeljkom biti 200 dinara.

pixels-poster

Antmen 3D je priča o Skotu Langu, vrhunskom lopovu koji mora da prihvati ulogu heroja. Naime, njegove sposobnosti moraće da iskoristi da bi pomogao svom mentoru. Skot mora da zaštiti tajnu koja leži iza spektakularnog odela Antmena od najezde pretnji nove generacije. Da li će uspeti u tome da izvede najveću pljačku sveta, posetioci mogu pogledati u terminu od 20:30h. Cena ulaznice je u iznosu od 350 dinara, ponedeljkom je 280 dinara.

Ant-Man_Poster

Planetarno popularni  Malci 3D (The Minions) mogu se pogledati  u terminima od 12:00, 13:30, 17:00 i 18:45h. U letnjem bioskopu  za dane vikenda i ponedeljak termin za prikazivanje je 21:00h. Počeli kao jednoćelijski žuti organizmi Malci su se razvijali vekovima ali su uvek služili najgroznijim gospodarima. Kada ostanu bez  zlog šefa, Malac Kevin će uz pomoć tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba pokušati da pronađe novog gazdu. Kevin, Stjuart i Bob krenuću u pravu avanturu, dok se ne pojavi potencijalna gospodarica Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović). Skarlet je prvi najveći ženski zlikovac koja će se u Njujorku susresti sa najvećim izazovom: spasiti Malce od istrebljenja. Ovu sinhronizovanu pustolovinu Malaca možete pogledati po ceni od 280 dinara.

Minions-poster1

 

Terminator – Genisis 3D je uzbudljiva akcija počinje kada Džon Konor, vođa pokreta otpora ljudi, pošalje svog narednika Kajla Risa nazad u 1984. godinu da zaštiti Saru Konor. Ris će imati zadatak i da odbrani budućnost, ali zbog pukotine u vremenskom toku on će se naći u novoj, ali nepoznatoj verziji prošlosti. Na tom putovanju kroz vreme on se susreće sa  opasnim neprijateljem zvanim Čuvar. Ova naučna fantastika sa Arnoldom Švarcenegerom u jednoj od uloga, može se pogledati u terminu od 22:30h. Cena ulaznice biti 350 dinara, dok će u ponedeljak biti 280 dinara.

 

Jedanaestogodišnja Rajli glavni je lik u sinhronizovanom američkom filmu U mojoj glavi, koji stiže u terminima od 15:15h. U petak i za dane vikenda može se pogledati u terminu od 21:00h. U njenom kontrolnom centru uma nalaze se pet emocija koje vredno rade: radost koja se stara da devojčica bude srećna, strah koji se brine o bezbednosti, gađenje koje sprečava Rajli da se otruje – fizički i duhovno, bes da sve bude pošteno i tuga za koju nije sigurna koja je njega uloga. Kada se njena porodica preseli u drugi grad, njene emocije će pokušati da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Cena ulaznice je 350 dinara, a u ponedeljak iznosi 280 dinara.

Inside_Out_(2015_film)_poster

 

Za ostale informacije posetite sajt Kupine.

 

Marija Trajković

0