I ove nedelje u bioskopu kupina svi ljubitelji filmskog platna moći će da pogledaju 7 filmskih ostvarenja. Od 7 filmova, 2 su posvećena najmlađima, a premijerno će biti prikazan film San Andreas 3D.

Animirani film Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom biće prikazan u 2D-u i 3D-u. Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad. On će morati da udruži snage sa njemu ne tako dragim Planktonom, i pođe na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog. U projekcijama u 2D formatu najmlađi će moći da uživaju svakog dana 14:30h, a u subotu i nedelju (30. i 31. maja) mališani će dobiti i dodatni termin od 11:30h. Cena karte za 2D projekcije je 260 din, a ponedeljkom je 200 din.
U 3D-u ovu morsku avanturu klinci će moći da pogledaju svakog dana ove nedelje od 16:15h. U subotu i nedelju ponovo dva dodatna termina, od 12:30h i 17h, a u ponedeljak i utorak pored termina od 16:15h, ova dečja avantura biće prikazana i od 17h. Cena karte za 3D projekcije je 350 din svim danima, osim ponedeljka, naravno, kada će cena karte za SVE 3D projekcije biti 280 din.

Drugi animirani film koji je namenjen pripadnicima najmlađe generacije nosi naziv Kod kuće, i biće emitovan takođe u 3D-u. Topao, uzbudljiv i zabavan, prožet fantastičnom muzikom, animirani film Kod kuće je priča o vanzemaljskoj vrsti Buv, koja dolazi na Zemlju i odlučuje da tu planetu nazove domom jer im se puno dopala. Odmah okružuju ljude i sele ih na drugo mesto. Film je sinhronizovan na srpski, što znači da će najmlađi posetioci moći nesmetano da uživaju u ovom ostvarenju. Ovo interesantno animirano kinematografsko ostvarenje u kome Ivan Zečević Zeka pozajmljuje glas jednom od glavnih junaka, mališani će moći da pogledaju svakog dana ove bioskopske nedelje, osim petka,  od 15:15h, a u subotu i nedelju biće prikazan i u terminu od 11h. Cena karte za sve dane je 350din, a u ponedeljak je 280din.

 

Raspevane lepotice se vraćaju u filmu Pitch Perfect 2 – Na putu do zvezda 2D , nastavku originalnog hit filma. Film režira Elizabet Benks, koja i glumi u njemu i producira ga zajedno sa Polom Bruksom i Maksom Hendelmanom. Scenarista Kej Kenon se takođe vratio u ekipu i napisao sledeće poglavlje. Nastavak mjuzikla koji je oduševio gledaoce svi zainteresovani će moći da pogledaju svakog dana od 18h. Pošto je filmu 2D formatu, u ponedeljak cena karte biće 200din, a ostalim danima 260din.

Iz studija Dizni stiže uzbudljiva, misteriozna avantura dvostrukog oskarovca Breda Berda, Tomorrowland 2D  u kojoj glavnu ulogu ima oskarovac Džordž Kluni. Povezani istom sudbinom, nekadašnje dete-genije Frenk (Kluni), otupeo od razočaranja i Kejsi (Brit Robertson), pametna i optimistična tinejdžerka koja puca od naučne znatiželje, upustiće se u opasnu misiju kako bi razotkrili tajne enigmatičnog mesta koje se nalazi negde u prostoru i vremenu i poznato je samo kao „Tomorrowland“. Ono što će tamo morati da urade, promeniće svet i njih zauvek. Ukoliko ste fan Diznijevih filmova, možete da dopunite svoju filmsku kolekciju i pogledate Zemlju budućnosti od subote do srede (30. maja do 3. juna) u terminu od 18:45h. U subotu i nedelju film će biti prikazan i od 13h. Cena karte je 260 din, sem ponedeljka kada će biti 200din.

Reditelj koji je izmislio postapokaliptični žanr i originalni autor franšize Pobesneli Maks, Džordž Miler, predstavlja nove avanture pustinjskog ratnika Maksa Rokatanskog! Progonjen turbulentnom prošlošću, Maks Rokatanski u usamljeničkom lutanju vidi najbolju šansu za preživljavanjem. Ali, nakon susreta sa lepom Furiozom i odbeglom grupom iz Citadele, grada čije stanovnike teroriše tiranin Džo, postaće deo neizbežnog rata koji sledi. Pobesneli Max:Autoput besa 3D svi zainteresovani moći će da pogledaju svakoga dana od 20h. Cena karte je 350din, ponedeljak – ponovo najpovoljniji dan za bioskopsko platno – cena karte je 280din.

 

San Andreas 3D  je akcioni triler koji na velika platna donosi odgovor na pitanje šta bi se desilo da se baš danas najpoznatiji rased na svetu probudi. Priča prati pilota helikoptera i spasioca, Reja (Dwayne Johnson), koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Anđelesa u San Francisko sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili ćerku jedinicu. Ali, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema. Ukoliko ste nestrpljivo čekali da ovaj film prekrije bioskopsko platno, možete ga pogledati svakog radnog dana od 21h. Cena karte je 350din, a u ponedeljak, naravno, 280din.

 

Legendarni reditelj Sem Reimi i reditelj Gil Kenan  uradili su rimejk horor filma iz 80-ih. Na veliko platno preneli su priču o porodici čiju kuću u predgrađu opsedaju zli duhovi. Kada napadi zastrašujućih prikaza eskaliraju i zarobe njihovu najmlađu ćerku, porodica mora zajedno da je spasi pre nego što nestane zauvek. Poltergajst: Kućni duh biće prikazan u 3D formatu svakog dana od 22h, a cena karte će biti 350din. S obzirom na to da će ovo kinematografsko ostvarenje biti prikazano u 3D-u u pondeljak će cena karte biti 280din.

 

Više informacija  možete naći na sajtu Kupine.

 

 

Anđela Laban

0