Ovonedeljni repertoar koji važi od 4.  do 10. juna donosi tri nova bioskopska ostvarenja. U pitanju su komedija  Špijuni i domaći triler Off, ali i pretpremijera nastavka Svet iz doba Jure. Tokom juna prikazaće se premijerno četiri francuska filma iz ciklusa Zločini i misterije.

Komedija Špijuni je priča o Suzan Kuper koja osim što radi kao analitičarka u CIA, istovremeno je i heroj koji se upušta u najopasniju misiju. Kada njen partner nestane sa lica zemlje i kada se drugi tajni agent nađe u nevolji, Suzan se prijavljuje da se infiltrira u smrtonosni svet dilera oružja, da bi pokušala da spreči globalnu katastrofu. Ova urnebesna komedija je na repertoaru svakog dana od 22:00h, a u četvrtak, petak i dane vikenda u terminu i od 20:00h. Cena ulaznica je  250 dinara, a u ponedeljak 200 dinara.

spy2015-2

Domaći triler Off prati priču mladića (igra Vuk Jovanović) kome preti zatvorska kazna. Nikola  Đuričko u ulozi Mihaila Lubarde u potrazi za bratom koji pokušava da pobegne policiji, upada u mrežu beogradske policije, tajne službe i poluilegalnih trka na gradskim ulicama. Da li Mihailo vozi svoju poslednju trku i da li će ga ona koštati života, zainteresovani mogu pogledati svakog dana u terminu od 18:30h. Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 260 dinara, a u ponedeljak po ceni od 200 dinara.

11401438_887699351269114_2149691822523296183_n

Treći nastavak dugo očekivanog Sveta iz doba Jure snimljen u 3D tehnici stiže sledeće srede u bioskop Kupina od 20:00h. Stiven Spilberg kao izvršni producent i Kolin Trevorov kao režiser donose uzbudljivu akcionu avanturu koja se dešava na ostrvu Isla Nublar. Karte su u prodaji od 350 dinara.

jurassic-world-own-raptors-poster

Svakog utorka u ovom mesecu biće prikazivan po jedan francuski film iz ciklusa Zločini i misterije. Sledećeg utorka prikazaće se film Kriva, od 19:00h. Ulaznice koštaju 100 dinara.

San Andreas 3D  je akcioni triler koji na velika platna donosi odgovor na pitanje šta bi se desilo da se baš danas najpoznatiji rased na svetu probudi. Priča prati pilota helikoptera i spasioca, Reja (Dwayne Johnson), koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Anđelesa u San Francisko sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili ćerku jedinicu. Ali, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema. Ukoliko ste nestrpljivo čekali da ovaj film prekrije bioskopsko platno, možete ga pogledati svakog radnog dana od 21:30h. Cena karte je 350 dinara, sem ponedeljka kada će cena biti 280 dinara.

217249

Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom biće  u 2 i 3D-u. Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad. On će morati da udruži snage sa njemu ne tako dragim Planktonom, i pođe na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog. U projekcijama u 2D formatu najmlađi će moći da uživaju svakog dana 15:00h, U 3D-u ovu morsku avanturu klinci će moći da pogledaju svakog dana u terminu od14.00, 15:45 i 17:30h. Cena karte za 2D projekcije je 260 dinara, a za 3D iznosi 350 dinara. U ponedeljak će cena za 2D biti 200 dinara, dok će 3D koštati 280 dinara.

Sinhronizovan film Kod kuće 3D donosi toplu, uzbudljivu i zabavanu priču o vanzemaljskoj vrsti Buv, koja dolazi na Zemlju i odlučuje da tu planetu nazove domom jer im se puno dopala. Odmah okružuju ljude i sele ih na drugo mesto. Ovo interesantno animirano kinematografsko ostvarenje u kome Ivan Zečević Zeka pozajmljuje glas jednom od glavnih junaka, mališani će moći da pogledaju svakog dana ove bioskopske nedelje od 16:45h, osim petka, subote i nedelje kada će biti prikazan i u terminu od 11;30h. Cena karte je 350 dinara, a u ponedeljak se može uzeti po ceni od 280 dinara.

Pobesneli Maks: Autoput besa 3D, predstavlja nove avanture pustinjskog ratnika Maksa Rokatanskog! Progonjen turbulentnom prošlošću, Maks Rokatanski u usamljeničkom lutanju vidi najbolju šansu za preživljavanjem. Ali, nakon susreta sa lepom Furiozom i odbeglom grupom iz Citadele, grada čije stanovnike teroriše tiranin Džo, postaće deo neizbežnog rata koji sledi. Zainteresovani posetioci ovaj film mogu pogledati za dane vikenda u terminu od 19:15h. Cena karte je 350 dinara, sem ponedeljka kada će karta koštati 280 dinara.

madmaxfuryroad

Za detaljnije informacije posetite sajt Kupine.

 

Marija Trajković

 

 

 

 

 

0