Bioskop Kupina pripremio je za ovu nedelju i dve nove projekcije: Fantastičnu četvroku i Nemoguću misiju. Takođe, biće prikazana i ostvarenja iz nemačkog ciklusa filmova.

Fantastična četvorka je ostvarenje koje donosi priču o četvoročlanoj ekipi koja mora da se teleportuje u alternativni univerzum. Njihova fizička forma biće promenjena, a dobiće i nove sposobnosti. Cilj je iskoristiti te sposobnosti da bi se izborili sa neprijateljem i  spasili Zemlju. Ovaj akcioni film može se pogledati u terminu od 22:15h, a u letnjem bioskopu u Banovini u terminu od 20:15h. Karte se mogu nabaviti po ceni od 260 dinara, dok će u ponedeljak cena biti 200 dinara.

U Kupinu ove nedelje dolazi Nemoguća misija sa podnaslovom ,,Otpadnička nacija’’. Kroz drugi nastavak Nemoguće misije vodi nas Tom Kruz, koji tumači lik Itana Hanta. On će morati da se izbori sa nevoljama na koje nailazi, ali ne samo fizičkim već  i emotivnim. Pritom, Hant će proveriti lojalnost svoje ekipe, sopstvenu izdržljivost ali i planove špijunke koja mu je spasila život. Posetioci mogu pogledati ovaj akcioni film u terminu od 20:00h, dok će u bioskopu na otvorenom termin prikazivanja biti  od 22:00h. Cena ulaznica je  260 dinara, a u ponedeljak 200 dinara.

Antmen 3D je priča o Skotu Langu, vrhunskom lopovu koji mora da prihvati ulogu heroja. Naime, sposobnosti  koje imamoraće da iskoristi da bi pomogao svom mentoru. Skot mora da zaštiti tajnu koja leži iza spektakularnog odela Antmena od najezde pretnji nove generacije. Da li će uspeti u tome da izvede najveću pljačku sveta, posetioci mogu pogledati u terminu od 18:00h. Cena ulaznice je u 350 dinara.

Planetarno popularni  Malci 3D (The Minions) mogu se pogledati  u terminima od 11:30, 13:00 i 16:15h. Počeli kao jednoćelijski žuti organizmi Malci su se razvijali vekovima ali su uvek služili najgroznijim gospodarima. Kada ostanu bez  zlog šefa, Malac Kevin će uz pomoć tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba pokušati da pronađe novog gazdu. Kevin, Stjuart i Bob krenuće u pravu avanturu, dok se ne pojavi potencijalna gospodarica Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović). Skarlet je prvi najveći ženski zlikovac koja će se u Njujorku susresti sa najvećim izazovom: spasiti Malce od istrebljenja. Ovu sinhronizovanu pustolovinu Malaca možete pogledati po ceni od  350 dinara. U ponedeljak cena karte iznosi 280 dinara.

minions

Drugi ciklus nemačkih filmova ove bioskopske nedelje donosi  sledeća  ostvarenja:

od 13:00h Između svetova:  Dirljiva priča o Jasperu koji odlazi u Avganistan, u zemlju gde mu je poginuo brat. Njegova vojna služba biće puna nesuglasica, ali će morati da zauzme stav kada avganistanski prevodilac Tarik počne da se plaši za svoju sestru, jer mu prete smrću.

od 15:00h Vreme kanibala: U fokusu pažnje je četvoro mladih koji su poslovni konsultanti i putuju svetom, a pritom se staraju o otpuštanjima i profitu kompanije. U želji da ostvare svako svoj interes oni su zaokupljeni stalnim međusobnim borbama. Kada firmi preti prodaja i jedan od konsultanata izvrši samoubistvo sve kreće nizbrdo.

od 17:00h Ljubavne šnicle: Klemens i Lara, kolege na poslu imaju totalno drugačije svetove, karaktere i nemaju ništa zajedničko. Ubrzo se zbližavaju i među njima se javlja emocija. Međutim, ljubav će u jednom trenutku biti poljuljana kada jedna katastrofa iznenada preti da uništi njihovu sreću.

od 19:00h Voljene sestre: Kolina i Šarlota su sestre koje su ,,kao jedna duša’’. U njihov život se pojavljuje Šiler, književnik koji osvaja njihova srca.  Šiler opčinjen obema, namerava da sa sestrama otpočne paralelan odnos. Prijateljstvo i  privrženost među sestrama biće stavljeni na probu.

od 22:00h Jack: Desetogodišnjeg Džeka vlasti smeštaju u dom, opravdavajući svoj postupak idejom da ne znaju koliko je Džek odgovoran. Dečak u domu pati za porodicom, ima samo majku i mlađeg brata.  Pobegavši iz doma da bi se vratio kući, Džek ne zatiče majku. U potrazi za njom dečaci čine sve samo da bi je pronašli.

Filmovi iz nemačkog ciklusa mogu se pogledati svakog dana u velikoj sali bioskopa Kupina. Ulaz je slobodan.

Jedanaestogodišnja Rajli glavni je lik u sinhronizovanom američkom filmu U mojoj glavi 3D, koji stiže u terminima od 14:30h. U petak i za dane vikenda može se pogledati u terminu od 14:30h h. U njenom kontrolnom centru uma nalazi se pet emocija koje vredno rade: radost koja se stara da devojčica bude srećna, strah koji se brine o bezbednosti, gađenje koje sprečava Rajli da se otruje – fizički i duhovno, bes da sve bude pošteno i tuga za koju nije sigurna koja je njega uloga. Kada se njena porodica preseli u drugi grad, njene emocije će pokušati da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Cena ulaznice je 350 dinara, a u ponedeljak iznosi  280 dinara.

 

Za ostale informacije posetite sajt Kupine.

 

Marija Trajković

 

 

 

 

0