U bioskopu Kupina na ovonedeljnom repertoaru nalazi se 6 filmova od kojih su dva sinhronizovana i namenjena najmlađima.

the-spongebob-movie-sponge-out-of-water-super-absorbent-with-a-bubble-blast-of-energetic-fun-humor-and-some-heartwarming-moments-as-swe

Animirani film Sunđer Bob Kockalone:Sunđer na suvom biće prikazan u 3D-u. Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad. On će morati da udruži snage sa njemu ne tako dragim Planktonom, i pođe na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog.

Ovaj film svi zainteresovani biće u prilici da pogledaju  od 15.30h svakoga dana osim 11. maja, a cena projekcije za ovaj termin je 350 din. Drugi termin za ovu animiranu avanturu je od 17.15h svakoga dana osim 9. maja,  cena karte je takođe 350din. Izuzetak predstavlja ponedeljak (11. maj) kada će karta biti 280din. Od 15h časova film će biti projektovan 8,10,11,12. i 13. maja sa cenom ulaznice od 260din, osim ponedeljka (11. maja) kada je cena ulaznice 200din. U subotu, 9. maja, film će biti emitovan i od 11.30h sa cenom karte od 350din, i u ponedeljak,  11. maja, od 16.30h sa cenom karte od 280 din.

home-2015-03

Drugi animirani film koji je namenjen pripadnicima najmlađe generacije nosi naziv Kod kuće, i biće emitovan takođe u 3D-u. Topao, uzbudljiv i zabavan, prožet fantastičnom muzikom, animirani film Kod kuće je priča o vanzemaljskoj vrsti Buv, koja dolazi na Zemlju i odlučuje da tu planetu nazovu domom jer im se puno dopala. Odmah okružuju ljude i sele ih na drugo mesto. Film je sinhronizovan na srpski, što znači da će najmlađi posetioci moći nesmetano da uživaju u ovom ostvarenju.

Ovo interesantno animirano kinematografsko ostvarenje u kome Ivan Zečević Zeka pozajmljuje glas jednom od glavnih junaka, mališani će moći da pogledaju svakog dana ove bioskopske nedelje od 16.30h, sa cenom ulaznice od 350din, sem ponedeljka, 11. maja, kada će ulaznica biti 280din. Drugi termin za uživanje u ovoj avanturi zakazan je za subotu i nedelju, 9. i 10. maj, od 11h sa cenom ulaznice od, takođe, 350din.

BEZVREMENSKAADALINE938x535_thumb-600x342

Inspirativna ljubavna priča sa Blejk Lajvli, Harisonom Fordom i Majklom Huismanom, Bezvremenska Adaline je film za koji su kostime kreirale modne kuće Dior i Guči.
Tridesetih godina prošlog veka neobična sudbina zadesila je Adaline Bouman. Nakon automobilske nesreće ova prelepa mlada žena ostaje zarobljena u telu 29-ogodišnjakinje i svoju tajnu uspeva da sakrije gotovo osam decenija. Sve dok se u njenom životu ne pojavi harizmatični Elis Džons.

Ovu ljubavnu dramu svi ljubitelji filma moći će da pogledaju u terminu od 20h sa cenom karte od 260din. Ponedeljak je ponovo “najjeftiniji“ dan za bioskop, pa će tada karta biti 200din u istom terminu.

hot_pursuit_theatrical_banner

Vruća potera je nezaboravna komedija s neodoljivom Sofijom Vergarom i dobitnicom Oskara Ris Viderspun. Vredna policajka koja sve radi po pravilima (Whiterspoon) u Vrućoj poteri će pokušati da zaštiti seksi udovicu (Vergara) od narko-bosa. Bežeći Teksasom u stopu će ih pratiti korumpirani policajci i plaćene ubice. Ovo kinematografsko ostvarenje za dobro raspoloženje svi zaiteresovani biće u prilici da pogledaju svakog dana ove filmske nedelje u Kupini od 18.30h, a cena karte biće 260 din, izuzetak je ponedeljak, kada će se film projektovati u istom terminu po ceni od 200din.

ndLdLEaFRay5vU9Hot9m_211ox9s

Studio Marvel predstavlja Osvetnici – Era Altrona,  epski nastavak najuspešnijeg filma o superherojima svih vremena. U filmu igraju Robert Dauni Džunior ponovo u ulozi Iron Mana, Kris Hemsvort kao Tor, Mark Rufalo kao Hulk i Kris Evans kao Kapetan Ameriika. Zajedno sa Skarlet Johanson kao Crnom Udovicom, Džeremijem Renerom kao Sokolom i uz dodatnu pomoć Semjuela L Džeksona kao Nika Fjurija, Dona Čidla kao Džejmsa Rodsa/Ratna mašina, Kobi Smolders kao agenta Marije Hil i Stelana Skarsgarda kao Erika Selviga, tim će morati ponovo da se ujedini da bi porazili Džejmsa Spejdera u ulozi Altrona, zastrašujućeg tehnološkog negativca upornog u nameri da istrebi ljude.

Uzbudljiva strip avantura biće projektovana cele filmske nedelje u terminima od 19h i 21.30h, a u nedelju, 10. maja, postoji još jedan termin od 12.30h. Cena karte za sve dane je 350din, a za ponedeljak 280din.

child-44

Fenomenalna ekranizacija političkog trilera Toma Roba Smita, koji je osvojio 17 književnih nagrada. Dete 44 je prvi deo napete trilogije čija je radnja smeštena u Sovjetski Savez 1952. godine. U vreme najvećih paranoja, strogog obrazovnog sistema i jakog delovanja tajne policije, bezbrižnu svakodnevnicu zemlje, koja se hvali kako u njoj nema kriminala, uzdrmaće krvavi zločini serijskog ubice poznatog pod nadimkom Rostovski koljač. Ukoliko želite da saznate završetak ovog fenomenalnog trilera/drame moći ćete to da uradite svakog dana ove majske filmske nedelje u terminu od 22h po ceni od 260din, sa izuzetkom u ponedeljak kada će karta biti 200din.

 

Anđela Laban

0