Dva nova filmska naslova stižu ove nedelje u Kupinu, a to su ostvarenja Put do slave i Pan: Putovanje u zemlju Nedođiju.

Put do slave u 3D formatu je drama o Filipu Petitu, koji je hodao po Mesecu, ali i po nepreglednoj praznini između dva tornja Svetskog trgovinskog centra. Uz pomoć svog mentora i grupe međuna-rodnih regruta, Filip će upasti u mnogobrojne opasnosti kako bi uspeo u svojoj ideji. Ujedno, sam film je i ljubavno pismo  Parizu u Njujorku 70-ih godina prošlog veka, ali pre svega upućeno kulama bliznakinjama Svetskog trgovinskog centra. Emotivna priča ispunjena neobičnim događajima i liko-vima može se pogledati od 22:00h. Cena ulaznice je 350 dinara.

Pan: Putovanje u zemlju Nedođiju 3D je nova pustolovina Petra Pana, omiljenog junaka iz priče Barija. Ovogodišnje filmsko ostvarenje vodi nas u neverovatnu noć kada će Pan svojim nestašnim duhom otići do čarobne zemlje pirata, ratnika i vila. To je zemlja u kojoj će on pokušati da pronađe svoj dom, daleko od londonskog sirotišta. To je Nedođija! Tražeći  istinu o svojoj majci, dvanaestogodišnjak će proživeti avanture, ali i borbe za život ili smrt. Sa novim drugarima on će pokušati da pobedi okrutnog pirata i otkriće svoju sudbinu da je heroj koji će ostati upamćen kao Petar Pan. Kakve će avanture doživeti  i šta ga čeka u borbi sa piratom možete pogledati od 17:00 i 19:00h. Termin prikazivanja za dane vikenda je i od 12:00h. Cena karte  je 350, dok će u ponedeljak biti 280 dinara.

Animirani film Mun: Čuvar meseca u 3D formatu je zanimljiva priča koja nam dolazi iz Italije. U centru pažnje ima malene prijatelje čiji je zadatak da spasu Sunce i Mesec. Faun Mun postaće čuvar Meseca, ali će takođe nespretnom nezgodom dovesti u opasnost  i Sunce i Mesec. To će iskoristiti korumpirani titan Nekros, koji Sunce želi samo za sebe. Da li će i kako Mun sa drugarima rešiti situaciju možete pogledati u terminima od 14:00 i 15:30h. Za dane vikenda rezervisani su i termini od 11:00 i 12:30h. Film je sinhronizovan.  Cena karte je  350 dinara, dok će u ponedeljak  biti 280 dinara.

Mlađi referent nam pruža priliku da u uzbudljivoj komediji gledamo oskarovce Roberta De Nira i En Hatavej. Priča je o pripravniku jednog modnog časopisa kojeg glumi De Niro. Ben,  70-godišnji penzioner i udovac,  živi monotonim životom. Kako bi uneo živosti u svoj život, Ben odlučuje da se prijavi  na pripravničko mesto u uredništvu modnog časopisa. Humorističnu stranu Robertove uloge možete pogledati u terminu  od 20:00h, a cena ulaznice je 260 dinara. U ponedeljak cena će biti 200 dinara.

Drama Pored mene koju je režirao Stevan Filipović za temu ima učenike IV-3, koji umesto odlaska na planiranu ekskurziju ostaju zaključani u učionici. Tada svi u razredu od sportista preko štrebera, po prvi put moraju da rade nešto zajedno. Dok neki ne mogu da prežale što nisu na ekskurziji drugi vide mogućnost da naprave žurku i lepo se provedu. Nove ljubavi, stare tajne i neprijateljstva isplivaće na površinu te noći kada će svi imati priliku da druge oko sebe vide drugačijim očima. Ako ne želite da propustite  šta su sve učenici bez telefona i interneta radili zaključani u školi, možete je pogledati od 18:15h. Glumačku postavu čine između ostalih: Mirjana Karanović, Dragan Mićanović, Hristina Popović… Cena karte je 260, u ponedeljak 200 dinara.

 

Marsovac: Spasilačka misija u 3D formatu prikazuje misiju na Marsu, kada nakon zastrašujuće oluje posada svemirskog broda Ares ostavlja jednog od astronauta na planeti. Misleći da je umro, oni ostavljaju Vatnija koji ipak uspeva da preživi. Vatni je ostao sam na nenaseljenoj planeti Mars i moraće da se navikne na tamošnje uslove da bi opstao. On šalje signal zemlji da je živ. Ova naučna fantastika sa Metom Dejmonom kao Vatnijem, može se pogledati od  21:00h. Cena karte je 350, dok će u ponedeljak biti 280 dinara.

Za najmlađe posetioce biće prikazan sinhronizovan film Smotanko i Trapavko: Neverovatna misija. Ova komedija prati dva prijatelja  Mortadela i Filemona, dva najvrednija špijuna tajne agencije TIA. Oni su super agenti jer uspevaju da reše baš sve kriminalne slučajeve koje ostali  ne mogu.  Da bi rešili te zadatke oni uvek koriste razne maske i bizarne sprave koje deluju besmisleno. Upravo zbog toga su nepresušan izvor zabave. Termin prikazivanja ove uzbudljive komedije je od 15:00h, za dane vikenda rezervisan je i termin od 11:30h.  Cena ulaznice je 350 dinara, dok će u ponedeljak biti 280 dinara.

Planetarno popularni  Malci 3D (The Minions) mogu se pogledati od 16:30h, a za dane vikenda od 13:15h. Počeli kao jednoćelijski žuti organizmi Malci su se razvijali vekovima ali su uvek služili najgroznijim gospodarima. Kada ostanu bez  zlog šefa, Malac Kevin će uz pomoć tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba pokušati da pronađe novog gazdu. Kevin, Stjuart i Bob krenuću u pravu avanturu, dok se ne pojavi potencijalna gospodarica Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović). Skarlet je prvi najveći ženski zlikovac koja će se u Njujorku susresti sa najvećim izazovom: spasiti Malce od istrebljenja. Ovu sinhronizovanu pustolovinu Malaca možete pogledati po ceni od  350 dinara. U ponedeljak cena karte iznosi 280 dinara.

Za ostale informacije posetite sajt Kupine.

 

Marija Trajković

 

0